Oana Roman este o femeie care știe ce vrea de la bărbatul alături de care trăiește. Deși a trecut prin multe suișuri și coborâșuri la capitolul ”dragoste”, niciodată, dar niciodată, nu s-a abătut și nu se va abate, spune ea, de la o regulă.

Pe Instagram, acolo unde comunică cu fanii săi, Oana a realizat o ședință de întrebări și răspunsuri și nu s-a temut să abordeze teme extrem de delicate.

Așadar, a fost abordat inclusiv subiectul ”violența în familie”, o chestiune extrem de delicată și, din păcate, foarte întâlnită în țara noastră.

”Ai ierta un bărbat care te lovește?”, a fostuna dintre întrebările venite din mediul online, la care Oana Roman a răspuns fătă ocolișuri.

La fel de sinceră ca de fiecare dată când își găsește timp să stea de vorbă cu admiratorii, fiica lui Petre Roman, deși s-a despărțit și împăcat de mai multe ori cu Marisu Elisei, de fiecare dată având un alt motiv, spune că acest lucru ar fi de neiertat pentru ea.

Mai exact, fie că ar fi sau nu vorba de Marius Elisei, vedeta spune că în niciun caz nu ar trece cu vederea un comportament agresiv venit din partea bărbatului de lângă ea. Mai mult decât atât, subliniază și faptul că nicio femeie nu ar trebui să accepte lângă ea un partener care o lovește.

”Nu! Și nicio femeie nu ar trebui să ierte așa ceva”, a fost răspunsul tranșant dat de partenera lui Marius Elisei, diva care s-a lăsat greu recucerită după ce el a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei.

Vezi și Oana Roman, schimbare de look, după ce zilele trecute a fost nevoită să ajungă la spital

Citește și:

Carmen Grebenișan s-a cununat! Primele imagini cu doamna Militaru. Vedeta a impresionat cu o rochie deosebită

Au divorțat după numai 2 ani de mariaj! Ea deja a fost văzută cu altcineva…