Anamaria Prodan a dezvăluit că l-a iertat pe fostul ei soț. A luptat să-și salveze căsnicia, însă, acum nu mai există cale de împăcare între cei doi, pentru că s-a simțit trădată de Reghe. Deranjată de faptul că mulți au scris că asta e karma că i s-a întâmplat fix ca acum 15 ani, când ea i l-a suflat pe antrenor primei sale soții, sexy impresara a făcut noi dezvăluiri despre începutul relației ei cu Reghe.

După ce a pus capăt oficial căsătoriei cu antrenorul de fotbal, impresara a făcut mai multe dezvăluiri despre prima soția a acestuia.

Anamaria Prodan a vrut să lămurească zvonurile că ea l-ar fi despărțit pe Reghe de prima lui soție, Mariana, și că acum și-a primit pedeapsa, dar ea a mărturisit în emisiunea lui Măruță că situația lor de atunci nu se compară deloc cu situația actuală, când ea a aflat din presă că soțul ei divorțează și că o altă femeie îl va face tătic.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry.’, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

„Eu când l-am cunoscut pe Laurențiu Reghecampf, eu l-am pus la masă cu fosta soție, și eu lângă ei, noi am vorbit amândouă. Eu nu am crezut foarte multe lucrurile, pe care Mariana la vremea respecptivă mi le-a spus, nu contează ce cred acum. Nu s-a întâmplat nimic la fel, eu nu eram gravidă, eu n-am apărut în ziare cu Lareunțiu, n-am ieșit să dau declarații că îl iubesc pe Laurențiu. Noi ne-am întâlnit toți trei ca să clarificăm asta că Aoleu, l-a despărțit Prodan. Anamaria Prodan era o femeie liberă la vreamea respectivă, divorțată, iar Laurențiu era bărbatul separat de doi ani de familia lui(…) Iar Laurențiu când a venit de la antrenament, s-a așezat la masă cu mine și soția lui, aua juns la concluzia că ei sunt despărțiri de doi ani, dormeau în camere diferite și nu mai aveau nicio legătură unul cu celălalt. Eu, Anamaria Prodan, acest suflet evoluat, am vrut să știu, să plec cu Lareunțiu exact din punctul acesta. Mai puteți să vă salvați căsnicia sau nu, eu n-am făcut mizerii, să pândesc bărbații, să-i urmăresc”, a spus Anamaria, în emisiunea „La Măruță”.

„Eu cu Mariana nu am avut niciodată nimic, nu i-am făcut rău, erau doi oameni despărțiți. L-am crescut pe Luca, băiatul Marianei, ca pe copilul meu sau chiar mai bine decât pe copiii mei ca să se simtă cumva vreo diferență.(…) Eu Marianei, când și-a dorit o mașină, eu am fost omul care, la vreamea respectivă, am hotărât să nu-i iau o mașină de 100 de euro la vremea respectivă, ci de 60.000 de euro, pentru că eu așa sunt”, a mai spus Prodan.

Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă.

„Pentru mine nu mai e loc de întors, nu mai e loc de nicio împăcare. Mama l-a iubit pe Reghecamp atât de mult, spuneam că zici că el e fiul tău, nu eu, dar eu trădarea nu pot să o iert. Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate.

În ciuda situației dificile în care a fost pusă de bărbatul alături de care a construit un real imperiu, aceasta a ținut să precizeze: ”E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva”.

Citește și:

Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în emisiunea lui Măruță: ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”

Dovada clară că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit