Așa că, recent, DJ Alex Gully a postat pe contul său de Instagram fotografii cu iubita lui, celebra Cosmina Păsărin. Iar de atunci vedeta a fost asaltată de întrebări, așa că a recunoscut relația.

Mai mult, vedeta a oferit un și interviu emoționant, în care a vorbit despre iubitul ei, originar din Craiova. Iată ce spune despre bărbatul care o face fericită.

Vedeta i-a enumerat calitățile și a menționat faptul că este împlinită în brațele lui. De altfel, fericirea I se citește în ochi!

Ce spune Cosmina Păsărin despre actuala relație

Cosmina Păsărin, care nu a fost niciodată căsătorită și care nu are nici copii la cei 40 de ani ai săi, a declarat că este foarte fericită și împlinită în relația pe care o are. Ea și partenerul ei de viață, Alex Gully, fac zilnic eforturi pentru ca relația să funcționeze.

„Nu am postat eu imagini, el a postat, dar apoi sigur am început și eu să postez.

Pot să vă spun despre relația pe care o am că este o relație foarte frumoasă. Încercăm amândoi să avem o relație echilibrată, încercăm amândoi să construim această relație, să facem eforturi zilnice pentru a menține această relație cât mai sănătoasă și cred că e important să ținem cont de toate aceste aspecte tot timpul”, a precizat aceasta.

fotografia-postata-de-elSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit faptul că ea crede că aceste lucruri de mai sus fac relația lor să funcționeze atât de bine, iar ei au ajuns să se înțeleagă atât de frumos împreună.

„Acestea sunt secretele unei relații care funcționează și noi vrem să avem o relație care funcționează”, a mai adăugat ea, referindu-se la bărbatul mai tânăr cu 4 ani decât ea.

Vedeta, despre calitățile iubitului ei

Întrebată ce i-a plăcut cel mai mult la partenerul ei de viață, Cosmina Păsărin a enumerat câteva calități pe care bărbatul le are. Vedeta a declarat că cel mai mult îi place la el că mereu o face să râdă.

„Îmi place blândețea lui, este un om foarte blând, foarte cald, foarte vesel, noi râdem foarte mult împreună. Aceste aspecte contează pentru mine”, a precizat vedeta. Să fie oare în sfârșit pregătită să facă pasul cel mare?

Cosmina, o femeie pretențioasă?

În urmă cu doi ani, Cosmina dădea de înțeles că nu se grăbește deloc la măritiș, acesta nu este unul dintre prioritățile sale.

“Nu bat clopotele de nuntă. Sunt singură, nu am pe cineva.

Îmi doresc un partener de viaţă, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simţi acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simţit de vreo doi ani.

Părerea mea este că, dacă forţezi lucrurile, nu o să meargă nimic”, a spus Cosmina Păsărin pentru Impact.ro.

Ar putea să aibă un copil și în lipsa unui soț sau a unui partener dedicat, dar nu e cazul ei.

“Dacă îmi doresc un bebeluş? O femeie dă naştere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie… copiii nu se fac una – două.

Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă şi copil. Asta este, dacă nu am soţ sau un copil este vreo problemă?

Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găseşti pe cineva pe aceeaşi lungime de undă cu tine, nu este uşor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, a mai spus Cosmina Păsărin.

Ce spunea despre căsătorie și copii acum 6 ani

Iată ce spunea la 34 de ani Cosmina Păsărin despre căsătorie. ”Aoleu, dar eu nu vreau să mă căsătoresc. Mi se pare că o căsătorie e o înţelegere destul de fragilă între oameni.

Cred în căsătorie, mă uit cu admiraţie, dar nu mai reuşim toţi, nu mai sunt vremurile în care să reuşim. Oamenii poate înainte acceptau prea mult şi asta îi ducea spre nefericire, societatea evoluează şi nu putem trăi după modelul părinţiilor sau al bunicilor, pentru că nu ne mai trăim proprile vieţi.

Până la 34 de ani nu m-a convins nimeni să fac acest pas”.

Cât despre copii, iată cum gâîndea ea tot atunci și multe nu s-au schimbat: ”Să faci copil e un act de curaj, trebuie să îndeplineşti multe condiţii. Eu nu le-am îndeplinit, mă refer şi la partea materială. Dacă aş face un copil ar trebui să găsesc persoana care să susţină până la capăt”.

Vezi și Cosmina Păsărin vorbește despre bărbați și copil. În ce moment al vieții este, la 38 de ani: ”Eu sunt genul acela de femeie care…”

Citește și:

Tily Niculae, surpriză de proporții pentru părinții ei! Le-a organizat în cel mai mare secret nunta de aur! Mama actriței a fost dusă la biserică legată la ochi! FOTO

Fiica Loredanei Groza a împlinit 25 de ani: A urcat pe scenă cu mama ei și iată ce a ieșit! VIDEO