Cântăreața a fost surprinsă recent la un eveniment, în timp ce se fotografia cu prințul Harry și cu William și făcea glume cu ei. Însă, apropierea ei de familia regală este mult mai mare decât se credea. Aceasta a început din februarie, la scurt timp după despărțirea de logodnicul ei,  în mare secret,  o relație cu ducele de York, prințul Andrew (57 de ani).

Cei doi erau buni prieteni, însă ducele a contactat-o imediat după despărțire pentru a-i oferi simpatia și susținerea sa, potrivit revistei „New Idea”. De atunci, ei au început să-și petreacă timpul împreună devenind astfel iubiți. Fiul reginei Elisabeta a II-a este înnebunit după frumoasa australiancă, după cum susțin surse de la palat. „În acest moment sunt de nedespărțit. Andrew este 100% îndrăgostit de ea”, a spus sursa.

De altfel, Kylie are o relație specială cu regina. De-a lungul aniilor, ea s-a întâlnit în mai multe ocazii cu Suverana Marii Britanii și aceasta pare destul de încântată de noua relație a fiului ei. „Kyllie este o persoană pe care Majestatea sa se va bucura să o primească cu brațele deschise în familia regală”, a mai adăugat sursa.

Kylie Minogue trebuia să se căsătorească anul acesta

Așadar, nunta prințului Harry se pare că nu va fi singurul astfel de eveniment din familia regală, iar Kylie Minogue și unchiul său ar putea chiar să facă marele pas chiar înaintea roșcovanului.

Prințul Andrew este fiul mijlociu și al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a și al prințului consort Philip, duce de Edinburgh,  și se află pe locul șase la succesiunea la tron.

Kylie Minogue și Joshua formau un cuplu din vara anului 2015, după ce au filmat împreună o reclamă la un parfum,  și vedeta era mai fericită ca oricând, crezând că în sfârșit a găsit bărbatul potrivit care să o ducă la altar și că a terminat cu ghinionul în dragoste. Însă, aceasta a descoperit că viitorul ei soț o înșală cu o colegă de platou și în luna februarie a anunțat că s-a despărțit de Joshua, pe care l-a dat afară din casă.