Kylie Jenner nu este la fel de cunoscută precum sora ei, Kim Kardashian, însă s-a dovedit a fi o antrepenoare de success. Ea are o avere de un miliard de dolari, pentru care ocupă locul 2.057 în topul Forbes, și  a obţinut-o cu propria linie de produse cosmetice Kylie Cosmetics, pe care a înfiinţat-o în 2015, concentrându-se pe preţuri mici şi vânzări online. Doar în ultimul an, a avut venituri din vânzări de peste 360 de milioane de dolari, conform revistei Forbes.   Kylie a create produse pentru femei care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare. Pentru primele 15,000 de astfel de produse, Jenner s-a folosit de câştigurile din modelling în valoare de 250,000 de dolari. În noiembrie 2018, după ce a semnat o colaborare cu distribuitorul Ulta, Kylie Cosmetics a avut încasări de 54,5 de milioane de dolari. De altfel, Jenner a reuşit să ajungă la o avere de un milion de dolari şi datorită celor peste 177 de milioane de fani din social media.

Frumoasa si Bogata. Ea e cea mai tanara miliardara din istorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Cum arată fiica lui Albert de Monaco din afara căsătoriei. Este adesea comparată cu bunica ei, regretata Grace Kelly

Kylie Jenner este sora celebrei Kim Kardashian

„Nu mă aşteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea şi recunoaşterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr“, a declarat Kylie Jenner pentru Forbes.

Kylie este un produs al social media. „Afacerea nu ar exista la dimensiunea actuală fără social media”, spune Conor Begley, co-fondator al companiei de marketing Tribe Dynamics.

Fiecare dintre postările de pe Instagram ale lui Kylie Jenner valoarează aproximativ 1 milion de dolari, spun specialiştii. Postările lui Jenner includ fotografii de familie şi selfie-uri în oglindă, în plus faţă de noile anunţuri despre produsele sau promoţiile pentru produse cosmetice. Jenner are 128 milioane de fani pe Instagram şi mulţi alţi pe Twitter, Facebook şi Snapchat.

Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé. Tânăra se află într-o relaţie cu rapperul american Travis Scott (28 de ani), cu care are o fetiţă de un an şi o lună, născută în februarie 2018, după o sarcină ţinută în secret.

În lista celor mai bogaţi oameni din lume, primul loc rămâne al lui Jeff Bezos, patronul Amazon, cu o avere estimată la 131 de miliarde de dolari, cu 19 miliarde de dolari mai mult decât anul trecut. Imediat după el, pe poziţia secundă, se află Bill Gates, cu 96,5 miliarde, iar Warren Buffett închide podiumul cu o avere de 82,5 miliarde de dolari. În schimb, fondatorul reţelei sociale Facebook, Mark Zuckerberg, a căzut de pe locul 5 pe locul 8, în condiţiile în care averea sa este cu aproape nouă miliarde de dolari mai mică.

Citește și: