Iar vedeta a ales să se destăinuie recent, într-un interviu în care a ales să vorbească cu sinceritate despre viața personală. Nu doar că s-a despărțit de logodnicul ei, Joshua Sasse, mult mai tânăr decât ea, la cei 30 de ani ai săi, cel cu care avea o relație din 2015, dar a admis că, deși și-a dorit întotdeauna să devină mamă, acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Vedeta, care în mai va împlini 50 de ani, a recunoscut penntru Sunday Magazine: ”Bineînțeles că mă întreb cum ar fi fost… să fiu mamă și să privesc în ochii copilului meu… Însă destinul e unul”.

”Ar fi o minciună să spun că nu sunt tristă, dar nu mă las doborâtă. Nu pot. De fapt, ce pot să fac?”, a mai spus îndurerată Kyle Minogue.

Totuși, visul ei de a fi mamă s-ar putea împlini cândva, chiar dacă nu așa cum și-a dorit. ”E o mare probabilitate să întâlnesc pe cineva care să aibă copii deja. Așa că mă pot imagina în postura de mamă vitregă”, a mai spus poate cea mai de succes cântăreața din Australia.

Cântăreața nu a ascuns niciodată dorința ei de a deveni mamă. De altfel, și hitul ”Flower” se referă tocmai la această neîmplinire în plan personal. Își oblojește cum poate această nevoie cu ajutorul nepoților săi. Sora ei, Dannii, are un băiat, născut în 2010, iar fratele lor, Brendan, tot un fiu, în vârstă de 11 ani.

Anul trecut, Danii, declara legat de faptul că sora sa nu are copii: ”E o mare tristețe a ei, e o mare tristețe a mea și m-a făcut să înțeleg ce binecuvântată sunt că sunt mamă”.

Ghinionistă în amor: Frumoasă, dar veșnic părăsită

Dar ce a dus la această situație? O combinație de ghinion în amor și dorința de a munci mult pentru carieră. Acești doi factori i-au stabilit lui Kyle destinul. Deși ocazii a avut, pur si simplu nu s-a întâmplat.

Întâi, Kyle a format un cuplu, la 21 de ani, cu cântărețul Jason Donovan. S-a îndrăgostit însă de solistul trupei INXS, Michael Hutchence. Au fost împreună timp de un an și jumătate, însă, în cele din urmă, artistul a părăsit-o pentru modelul danez Helena Christensen.

A urmat pentru Kyle o relație de câțiva ani cu fotograful francez Stéphane Sednaoui. N-a avut noroc nici cu modelul britanic James Gooding, cu care s-a întâlnit o perioadă. După ce relația lor s-a încheiat, acesta a declarat pentru un tabloid, pe bani mulți, că fosta sa iubită, Kyle, era obsedată de control, ceea ce făcea viața cu ea imposibilă.

A urmat o perioadă grea pentru Kyle, în care s-a luptat cu cancerul la sân. I-a fost alături Oliver Martinez, cel care a părăsit-o însă pentru actrița Halle Berry, cu care a și făcut un copil.

Foto: Hepta

Vezi și Mădălina Ghenea, prima declaratie după ce s-a scris despre ea că s-ar fi despărțit de logodnicul ei

Citește și: