Iar la 50 de ani artista are ce sărbători. Deși pe plan personal lucrurile nu au mers niciodată așa cum și-ar fi dorit, ea vorbind în repetate rânduri despre faptul că nu și-a îndeplinit visul de a deveni mamă, în plan profesional are ce sărbători. Recent a lansat primul album din ultimii 8 ani. E cel de-al 14-lea album al său, o reușită pentru orice artist.

Iar cea mai recentă zi de naștere a însemnat o celebrare a tuturor reușitelor ei. ”Și uite așa începe o nouă decadă. Cât de recunoscătoare sunt pentru toate oportunitățile pe care viața mi le-a oferit. 50… Tot înainte!”, a scris vedeta pe Instagram, postând o fotografie în care apare nud, ascunzându-se strategic în fața unei chitare.

And so a new decade begins. How thankful I am for the opportunities life has afforded me. 50….. Let’s go!

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Un nou iubit

Și da, e începutul unui nou capitol din viață, care vine cu o nouă iubire. În prezent, artista face pereche cu Paul Solomons, despre care se crede că are 40 de ani și este director la revista GQ.

De altfel, vedeta a postat pe Instagram și o fotografie sugestivă, în care-și sărută lasciv iubitul.

Birthday girl ?

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Kyle formează un cuplu cu Paul din luna februarie a acestui an, după despărțirea de logodnicul Joshua Sasse, în vârstă de 30 de ani, în 2017.

În ceea ce privește petrecerea pe care Kyle a dat-o la Londra, la ea au participat, printre alții, Graham Norton, Amanda Holden, David Walliams,  Alan Carr, Mel C și Antony Cotton, dar și Jason Donovan, cel cu care cânta în anii 80. Cântăreața a venit îmbrăcată într-o rochie metalică, cu bretele și cu decolteu adânc.

Citește și: