Tu, probabil, postezi pe Instagram fără să te gândești că cineva ar putea să-ți ofere bani pentru asta. Dar Kyle, sora cu fetele Kardashian, nu s-ar obosi să procedeze ca tine. Pentru o singură postare, modelul încasează 1,2 milioane de dolari.

Tânăra în vârstă de 21 de ani are peste 141 de milioane de abonaţi pe platforma socială şi a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care şi-au făcut averea pe cont propriu, mulţumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

Prezenţa socială a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiştii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulţi factori, inclusiv implicarea publicului, numărul urmăritorilor şi frecvenţa postărilor.

Kylie Jenner s-a născut pe 10 august, 1997, în Los Angeles. Este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner şi Caitlyn Jenner (fost atlet olimpic, devenit între timp femeie).

Pe locul doi al clasamentului se află Ariana Grande, care a intrat în clasament direct pe poziţia secundă, după ce analiştii au stabilit că o postare a sa pe Instagram ajunge până la 996.000 de dolari.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalităţi de pe instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari.

Pe locul patru este sora şi colega de reality-show a lui Kylie, Kim Kardashian, cu o valoare de 910.000 de dolari pentru o postare.

Vezi și Cum arată cel de-al patrulea copil al lui Kim Kardashian. Imaginea care a strâns 2 milioane de like-uri în doar o oră

Citește și: