Surse din politie au declarat ca actorul, care avea 52 de ani, a fost descoperit mort de un prieten. Nu s-a luat in considerare ipoteza unei morti violente, dar o sursa a declarat ca decesul actorului ar fi fost provocat de consumul de alcool.

Kristoff a interpretat rolul lui Neil Winters in serialul „Tanar si nelinistit” din 1991, iar pentru interpretarea sa a fost nominalizat de noua ori la premiile Daytime Emmy.

Kristoff St. John a avut o poveste de viata tragica si o tentativa de suicid. El si fosta sa sotie, pugilista Mia St. John, si-au pierdut fiul, pe Julian, in 2014. Tanarul s-a sinucis la varsta de 25 de ani, in timp ce se afla internat intr-un spital de psihiatrie. Actorul a dat in judecata institutia pentru neglijenta. In cele din urma, cele doua parti au ajuns la o intelegere.

In 2017, in jurul datei la care se comemora sinuciderea lui Julian, Kristoff a amenintat ca se va impusca. Politistii l-au plasat sub evaluare psihiatrica timp de 72 de ore.

Dupa decesul fiului lor, Kristoff si Mia au infiintat El Saber es Poder (Knowledge is Power) Foundation, pentru combaterea maladiilor mintale.

Vezi si S-a aflat cauza morții legendarului artist Charles Aznavour. Procurorul francez face dezvăluiri neașteptate

Citeste si: