Îmbrăcată în niște pantaloni scurți albi și un tricou lărguț, cu părul prins în coadă de cal și cu fața acoperită de o mască de protecție, Kristen Stewart pare mai degrabă o adolescentă decât o femeie de 31 de ani.

*EXCLUSIVE* Kristen Stewart tends to her errands in tiny white shortsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Însă cel mai tare frapează silueta filiformă, mult mai fragilă decât în alte dăți, dar și paloarea nefirească care amintește de rolul care a consacrat-o: Bella Swan din seria „Amurg”.

Rolul Dianei din filmul „Spencer” a consumat-o foarte mult pe Kristen Stewart

De vină pentru forma sa ar putea fi însă ultimul rol interpretat, cel al prințesei Diana în filmul istoric „Spencer”. Căci acesta a consumat-o atât de mult pe Kristen Stewart încât timp de două săptămâni înainte de începerea filmărilor a avut maxilarele încleștate.

„Nu am putut deschide gura cu două săptămâni înainte de filmări”, a dezvăluit ea recent, explicând faptul că maxilarele sale cu fost complet blocate.

Filmul „Spencer” va avea premiera pe 5 noiembrie în cinematografe şi, având în vedere aprecierile criticilor de la Festivalul de Film de la Veneția şi Toronto International Film Festival, e clar că va fi un real succes.

Deja criticii de film o văd pe Kristen Stewart printre nominalizații la premiile Oscar, pentru acest rol.

Citește și: Madonna acuzată de fani că face abuz de filtre și editare pozelor. Cum arată vedeta în realitate

xChris Martin, desculț pe stradă și cu mâinile pictate. Ce s-a întâmplat cu vedeta?