„Am zile proaste în care tot ce vreau e să-mi pun fața într-un bol de gheață, precum Joan Crawford”, a mărturisit Kristin Davis, după ce, anul trecut, când au apărut primele imagini de la filmările „And Just Like That”, Davis a fost criticată pentru că a exagerat cu intervențiile estetice.

Modificările chipului actriței sunt vizibile mai ales atunci când aceasta râde sau zâmbește, căci trăsăturile sale par a fi imobile din cauza mușchilor faciali, afectați, cel mai probabil, de injecțiile cu botox.

AND JUST LIKE THAT by HBO MAX premiereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Kristin explică de ce e stresantă îmbătrânirea

„Poate fi extrem de stresant să îmbătrânești și să fii comparată mereu cu varianta ta de acum zeci de ani”, a declarat Kristin Davis într-un interviu recent acordat newbeauty.com.

Dacă aș avea o viață normală, nu aș avea o problemă cu asta. M-as simti grozav! Sunt sănătoasă, sunt puternică, am un băiețel de trei ani și totul e bine. Dar eu apar la televizor, unde fiecare parte din ființa mea fizică este analizată.”, și-a justificat ea stesul creat de grija exagerată pe care o are pentru chipul său.

„Firește, sunt o mulțime de alte lucruri care vin odată cu îmbătrânirea. Unele sunt bune, cum ar fi înțelepciunea, sentimentul de împăcare, experiențele de viață, toate aceste lucruri minunate, dar mai sunt și altele foarte stresante”, a mai spus ea.

Sfatul lui Kristin Davis pentru toate femeile

Actrița nominalizată la premiiile Emy are și un sfat pentru femeile care vor să se simtă bine în pielea lor: „Renunțați la stres! Stresul este pur și simplu energie irosită. Să te antrenezi, să faci yoga, să mergi, să alergi sau să faci orice îți place să faci… toate acestea sunt sănătate. Cel puțin pentru mine, acelea au fost întotdeauna lucrurile care funcționează și lucrurile care mi-au adus bucurie”.

Kristin Davis și-a câștigat celebritatea odată cu apariția în serialul de mare succes Sex and the City (Totul despre sex), în 1998. Actrița a mai apărut ulterior și în filmele caare au urmat serialului – Sex and the City: The Movie (2008), Sex and the City: The Movie 2 (2010) și And Just Like That… (2021), intrepretând-o pe aceeași Charlotte York.

Citește și: Kim Catrrall împlinește 65 de ani. Cum arată azi cea care a întruchipat-o pe Samantha Jones în seria Totul despre sex

xGestul făcut de Celine Dion de sărbători. Ce spunea artista despre bolile ereditare: „Mi-e frică…”