Kristen Stewart (31 de ani), nominalizată la premiile Oscar 2022 la categoria ”cea mai bună actriță în rol principal”, pentru rolul făcut în filmul „Spencer”, a sosit la ceremonia de înmânare a premiilor alături de iubita sa Dylan Meyer.

Îmbrăcate în ținute asortate, cele două blonde au atras imediat atenția presei aflate la fața locului.

Kristen a purtat o pereche de pantaloni scurți, negri, cămașă albă și sacou negru, în timp ce logodnica ei a purtat o pereche de pantaloni lungi, evazați, cămasă albă și sacou.

Însă momentul cel mai „vânat” de fotografi a fost cel în care Kristen și Dylan s-au sărutat pasional în fața tuturor.

94th Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA – 27 Mar 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Kristen Stewart și Dylan Meyer sunt logodite de anul trecut

Momentul însă nu a surprins pe nimeni, dat fiind că cele două și-au anunțat logodna în luna noiembrie a anului trecut.

„Ne căsătorim, o vom face”, a anunțat Kristen Stewart la emisiunea The Howard Stern Show de la SiriusXM.

„Am vrut să mă ceară în căsătorie, așa că am realizat foarte clar ceea ce îmi doream și ea a făcut-o. Ne căsătorim, se întâmplă’, a adăugat atunci Kristen Stewart.

Kristen și Dylan sunt împreună de mai bine de doi ani.

Cu o lună înainte de a o întâlni pe Dylan, Kristen a fost într-o relaţie de doi ani, cu împăcări şi despărţiri, cu Stella Maxwell.

Dylan Meyer este scriitoare și actriță cunoscută pentru filmele „Moxie” (2021), „Rock Bottom” (2019) și „Miss 2059” (2016).

Kristen a fost iubita lui Robert Pattinson, partenerul ei din seria „Twilight”. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit când Kristen Stewart l-a înșelat pe acesta cu un regizor de la Hollywood, care era însurat și avea doi copii, Rupert Sanders. Actrița și-a părăsit atunci iubitul pentru o scurtă idilă cu regizorul, care era cu 15 ani mai în vârstă decât Pattinson.

După ce și-a încheiat definitiv relația cu Pattinson, Kristen a început să se întâlnească cu femei.

Citește și: Încă o lovitură pentru Celine Dion. Tinerelul dansator despre care se spunea că i-ar fi iubit s-a căsătorit cu un alt bărbat

xAlain Delon i-a cerut fiului său Anthony să accepte să fie eutanasiat. „Mi-a cerut-o, am acceptat”, a mărturisit Anthony Delon