Kristen, în vârstă de 31 de ani, a făcut anunțul azi, în emisiunea lui Howard Stern, unde promova filmul „Spencer”, în care o interpretează pe Prințesa Diana.

„Ne căsătorim, o vom face”, a anunțat ea la emisiunea The Howard Stern Show de la SiriusXM.

„Am vrut să mă ceară în căsătorie, așa că am realizat foarte clar ceea ce îmi doream și ea a făcut-o. Ne căsătorim, se întâmplă’, a adăugat Kristen Stewart.

*EXCLUSIVE* Kristen Stewart wraps her arms around Dylan Meyer and steals another kiss!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7În urmă cu un an, Kristen spunea că vrea să se căsătorească cu Dylan Meyer și că se gândește cum să o ceară în căsătorie. Cele două sunt împreună de doi ani, însă se cunosc de șase ani.

„Curios lucru: înainte nu-mi surâdea ideea de căsătorie. Dar acum, în mod clar îmi surâde. Pentru că nu e legată de vreo convenţie socială. Este pur şi simplu ceea ce simt că vreau să fac. Şi când ştii asta, ştii!”, povestea Kristen cu ceva timp în urmă.

Cu o lună înainte de a o întâlni pe Dylan, Kristen a fost într-o relaţie de doi ani, cu împăcări şi despărţiri, cu Stella Maxwell.

Dylan Meyer este scriitoare și actriță cunoscută pentru filmele „Moxie” (2021), „Rock Bottom” (2019) și „Miss 2059” (2016).

Kristen a fost iubita lui Robert Pattinson, partenerul ei din seria „Twilight”. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit când Kristen Stewart l-a înșelat pe acesta cu un regizor de la Hollywood, care era însurat și avea doi copii, Rupert Sanders. Actrița și-a părăsit atunci iubitul pentru o scurtă idilă cu regizorul, care era cu 15 ani mai în vârstă decât Pattinson.

După ce și-a încheiat definitiv relația cu Pattinson, Kristen a început să se întâlnească cu femei.

Citește și: Fiul cel mic al lui Al Bano este copia sa fidelă. Incredibil cât de bine seamănă cei doi!

xPatrick Duffy, mai îndrăgostit ca niciodată la 72 de ani