Este vorba despre Koutney Kardashian, care s-a măritat cu Travis Barker, imediat imediat după ce au plecat de la ediția cu numărul 64 a Premiilor Grammy.

Îndrăgostiții și-au spus jurămintele în fața unui bărbat costumat în Elvis, iar la eveniment nu au fost invitați nici măcar membrii familiei. 

Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt împreună de puțin peste un an, însă povestea lor de iubire a evoluat cu rapiditate. Basistul formației Blink 182 a cerut-o în căsătorie pe Kourtney anul trecut, iar luni noapte se pare că s-au căsătorit, în secret, în Las Vegas. La ceremonie ar fi participat cel care s-a ocupat de oficierea mariajului, un bărbat deghizat în Elvis și un fotograf angajat de Travis.

Atât Travis, cât și Kourtney și-au dorit ca evenimentul să se petreacă departe de privirile indiscrete. Cu toate acestea, se pare că va urma și o petrecere de amploare, după cum scrie Page Six. 

Kourtney are trei copii din relația pe care a avut-o cu Scott Disick: Manson, Penelope și Reign, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. La rândul său, Travis are doi copii din mariajul cu Shanna Moakler: Landon, de 18 ani și Alabama, de 16 ani. 

au-o-relatie-de-un-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Kourtney Kardashian, despre procedurile pe care le urmează pentru a deveni mamă

Recent, Kourtney Kardashian a dezvăluit fanilor că trece printr-o adevărată dramă. Vedeta își dorește foarte mult să devină mamă alături de Travis Barker, așadar urmează proceduri de fertilizare în vitro care au efecte serioase asupra formei sale fizice.

Kourtney a făcut mărturisirea surprinzătoare, după ce mai mulți internauți au făcut comentarii răutăcioase pe seama faptului că în ultima perioadă de timp este evident că a acumulat mai multe kilograme. 

Kourtney și-a găsit liniștea și fericirea alături de Travis și nu se dă în lături de la nimic atunci când este vorba de la a-l face fericit pe muzician. De ziua de naștere a basistului, Kourtney l-a surprins cumpărându-i mașina pe care și-o dorea cel mai mult.

De parcă un asemenea cadou de zeci de mii de dolari nu ar fi fost de ajuns, Kourtney a plătit și pentru o vacanță de vis într-un resort exclusivist din Mexic.

Vezi și Nu se mai ascunde. Kim Kardashian s-a afișat, în public, de mână cu noul iubit

Citește și:

Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă: ”A fost o săptămână în care am tras de mine”

Prima reacție a lui Alain Delon după ce s-a aflat că vrea să apeleze la sinucidere asistată