Aceasta a destăinuit recent că John Travolta e ”dragostea vieții ei” și că încă îl mai iubește pe actorul în vârstă de 67 de ani. Actrița, ea însăși în vârstă de 64 de ani, a declarat că a avut prilejul de a se săruta cu starul din ”Grease” și că ar fi mers și mai departe, chiar s-ar fi măritat cu el.

”L-am iubit, încă îl iubesc. Dacă nu eram măritată (atunci – n. red.) aș fi mers mai departe și m-aș fi căsătorit cu el”, a spus vedeta. Ulterior, când s-au întâlnit pentru a face alte filme împreună, situația era invers. Actrița era liberă, iar el se căsătorise.

Mai în glumă, mai în serios, aceasta recunoaște că, mai ales acum, e important și faptul că actorul deține un avion personal. ”Pare că nu e important ca cineva să dețină un avion, dar este. Pe măsură ce îmbătrânești nu vrei să-ți mai pierzi vremea în aeroporturi”, a mai spus actrița.

Actrița  amărturisit că i-au trebuit ani ca să nu-l mai vadă pe John Travolta ca pe un potențial partener romantic.

Cu Patrick Swayze voia o aventură

Nu e singurul actor pe care l-a plăcut mult, ca bărbat, Kirstie. Și cu Patrick Swayze, cu care a jucat în ”North and South” s-a sărutat și ar fi vrut să aibă o aventură. Actorul, însă, era căsătorit atunci cu Lisa Niemi, iar ea, la rândul său, era de asemeni măritată. Din păcate avea să moară de cancer pancreatic în 2009.

”L-am sărutat și îmi doream să pot avea o aventură cu Patrick Swayze, dar amândoi eram căsătoriți”, a mai spus actrița.

Kirstie a fost căsătorită cu Bob Alley în perioada 1970 – 1977 și cu Parker Stevenson între anii 1983 – 1997.

”Când ești pe drum și faci un film, e foarte ușor să te îndrăgostești de colegul tău. Foarte, foarte ușor”, a mai spus Kirstie, referindu-se atât la Travolta, cât și la Swayze.

”Gândiți-vă numai. Am filmat North and South timp de un an. Așa că, timp de un an te afli lângă acea persoană și e greu”, a explicat vedeta.

Vezi și Cum e să fii căsătorită cu John Travolta. Soția lui dă totul din casă. Cum mențin romantismul după 27 de ani de căsătorie

Citește și: