Iubită de mulți români pentru rolul din seria „Uite cine vorbește!” în care a jucat alături de John Travolta, Kirstie Alley pare acum greu de recunoscut.

Kirstie Alley e membră a Bisericii Scientologice de 42 de ani

Membră a controversatei Biserici Scientologice încă din 1979 și susținătoare a discursurilor lui Donald Trump, Kirstie s-a îndepărtat de ceva vreme de lumea showbiz-ului. Este, în schimb, extrem de apropiată de Scientologie. Drept dovadă stă casa pe care și-a cumpărat-o în 2000, pe malul apei în Clearwater, la o aruncătură de băț de sediul mondial al cultului de care aparține.

De altfel, ea nu se sfiește să-și arate recunoștința pentru scientologie, susținând că, datorită ei, a scăpat de patima drogurilor.

“Scientologia m-a scapat de droguri”, declara în 2008 vedeta. “Obișnuiam să mă droghez cu cocaina și de fiecare dată când o făceam, mă gândeam că am luat o supradoză și o să mor”, a spus ea. “Într-o zi, însă, am descoperit cartea de bază a scientologiei și viața mea s-a schimbat. Mă gândeam fie că religia asta e cea mai mare prostie din lume, fie că am să scap de dependența de droguri”, a adaugat actrița, convinsă că ultima varianta este cea corectă.

Kirstie, într-o permanentă luptă cu kilogramele în plus

Kirstie AlleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Nu a fost niciodată o silfidă. Nici măcar în tinerețe. Dar se mândrea cu niște forme apetisante și era plină de sex appel. Însă pe măsură ce timpul a trecut, kilogramele au început să se adune, lucru care și pe ea a nemulțumit-o.

Așa că, în urmă cu trei ani a intrat la dietă, eliminând doar trei alimente pe care le consuma cu mare plăcare: biscuiții, pastele linguini și brânza, și a reușit atunci să piardă nu mai puțin de 23 de kilograme.

„Nu mai arătam deloc bine, sexy sau în nici un fel. Eram doar grasă. Acum mă gândesc că mai întâi trebuie să slăbesc și apoi voi putea mânca tot ce îmi doresc. Mă simt mult mai energică acum. Ies mai mult și am devenit mai îndrăzneață. Mă apropii de oameni și le spun că vreau să lucrez cu ei. Sunt activă, mă simt în viață iar și mă mișc”, declara atunci Alley.

Și chiar dacă își promitea atunci că e hotărâtă să continue programul de slăbire, imaginile de mai sus demonstrează că a uitat de promisiunea făcută și că a pierdut lupta cu kilogramele.

Citește și: Dovada clară a despărțirii! Cum a apărut Reghecampf în public, după ce s-a spus că el și Anamaria Prodan divorțează

Reacția incredibilă a lui Irinel Columbeanu, la auzul despărțirii Monicăi de Mr. Pink. Unde se află acum Irina