Dezvăluirea a fost făcută chiar de fiul său, într-un interviu recent. ”Încă are un antrenor personal. Încă face sport cu un antrenor la 101 ani”, a spus Michael Douglas.

Nici Michael Douglas nu mai e un tinerel la cei 73 de ani ai săi. Însă are aceeași poftă de viață precum tatăl său. ”Îmi place la nebunie ce fac (actoria – n.red.). Am 73 de ani și e fantastic. Încă e nevoie de actori mai în vârstă. Fac deja 50 e ani în branșă”, a mai spus Michael Douglas, menționând că, la un loc, el și tatăl său, au în portofoliu 160 de filme făcute în 80 de ani.

Prin urmare, i-ar plăcea ca cei doi copii ai săi, Dylan, de 17 ani, și Carys, de 15, să-i calce pe urme. ”Încă o generație ar face să adunăm peste 200 de filme în 100 de ani”, a mai spus el.

Michael Douglas e ocupat și pe plan personal. Pe lângă cei doi copii, are și o nepoțică, de la fiul său din altă căsătorie, Cameron. Venirea pe lume a fetiței e o veste foarte bună pentru Michael, mai ales că Dylan pleacă de anul viitor la facultate, iar casa se golește puțin câte puțin, a mai spus el.

Foto: Hepta

Vezi și Kirk Douglas (101 ani) și soția lui (99 de ani) sărbătoresc 64 de ani de căsnicie! Iată secretul longevității mariajului lor și povestea lor de dragoste

Citește și: