Să fii copilul lui Gheorghe Hagi nu este un lucru prea ușor, mai ales când acesta a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști, celebru în întreaga lume, dar nici fiica acestuia nu se lasă mai prejos și își face părinții mândri.

Kira Hagi este un copil foarte talentat, care are succes încă de la o vârstă fragedă. După ce a învățat actoria în SUA, fiica lui Gică Hagi a apărut deja în mai multe producții și nu mai este un secret că este o actriță minunată, iar acum tânăra dat o nouă lovitură pe Coasta de Azur.

Lucrările Kirei, împreună cu cele ale Sabinei Legănaru şi ale Ancăi Irina Lefter vor fi găzduite în celebra galerie Entree Des Artistes până pe 30 septembrie, iar fiica lui Gică este extrem de mândră. Fiica lui Hagi se pricepe foarte bine și la pictură, pasiune pe care s-a concentrat mai mult în ultima vreme. Și-a găsit succesul în acest domeniu în Franța și, la 25 de ani, a reușit să împărtășească și cu alții pasiunea sa pentru artă.

kira-hagiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Am mai bifat un vis împlinit! Expun în Vallauris, Franța! Dacă mi-ar fi zis cineva, nu de mult, că voi expune în regiunea Provence-Coasta de Azur și lângă muzeul național Picasso, aș fi spus că e imposibil! Dar viața e atât de neașteptată și iată cum lucrările mele sunt expuse într-o expoziție comună, «Reflections», alături de două artiste super talentate, Sabina Elena Legănaru și Anca Irina Lefter.Pentru românii din zonă, voiam doar să vă spun că expoziția este găzduită de Galeria Entree Des Artistes, din 2 septembrie până pe 30 septembrie! Pentru cine are drum, ne vedem acolo! À bientôt!”, a scris actrița pe Instagram.

Deși a ales să trăiască departe de România și vine rar în țară, Kira Hagi are o relație specială cu părinții ei. . Ea spune că aceștiau o sprijină în orice situație și i-a fost alături încă de când era doar un copil și au învățat-o să fie mereu ea însăși.

Kira a povestit într-un interviu mai vechi că într-o zi, tatăl ei i-a întrebat pe ea și Ianis ce meserii vor să practice, iar ea nu era deloc hotărâtă. Văzând că tatăl ei are așteptări mari de la ea, s-a gândit bine și și-a propus să fie actriță, lucru pe care i-a și reușit, dar recunoaște că și-ar dori foarte mult să câștige un Socar.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.”, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro.

„Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie.”, a mai dezvăluit Kira.

Tânăra a povestit și cum este tatăl ei acasă, departe de terenul de fotbal și lumina reflectoarelor. „Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place”.

Și despre mama ei, Marilena, Kira Hagi vorbește la superlativ. „Ea este lumina noastră. Toți gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă și un suflet mare. Mama m-a iubit necondiționat în orice moment al vieții, m-a lăsat să mă exprim liber și nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Așa am prins curajul acesta de a fi eu însămi.”, mai afirmat Kira Hagi.

Kira Hagi a dezvăluit ce planuri de viitor are

Întrebată unde vrea să ajungă, Kira Hagi nu a stat prea mult pe gânduri.

„Obiectivul meu nu este să țin o statuie de aur în mână (n.r. Oscarul). Sper să nu mă înțelegi greșit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar. Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experiență, nu doar cu faptul că ai bifat și filmul acesta.”, a încheiat Kira Hagi.