Kim Kardashian (41 de ani) și Khloe Kardashian (38 de ani), două dintre surorile celebrului clan, s-au bucurat de soare și de plajă într-un loc pe cât de exclusivist, pe atât de frumos: insulele Turks și Caicos. Kim și Khloe și-au etalat, în toate pozițiile, trupurile care au creat deja un trend: talie subțire, abdomen plat, șolduri și coapse proeminente și posterior bombat.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *WEB EMBARGO UNTIL JULY 10, 2022 UNTIL 10 PM ET ** Kim and Khloe Kardashian channel 70s icon Barbarella in metallic swimsuits during their island getaway to Turks and CaicosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Kim Kardashian și sora ei, Khloe, imagini fabuloase la plajă

De data aceasta, Kim a părut mai slabă ca de obicei, un nou motiv ca să se nască eterna întrebare: „realitate sau Photoshop?”. Ținând cont că au avut fotograf cu ele, la plajă, putem alege oricare dintre cele două variante. Însă, în ultimele luni, Kim Kardashian a tras tare ca să slăbească, pentru a putea intra în iconica rochie a lui Marilyn Monroe, pe care a purtat-o le MET Gala. Ea a slăbit 7 kg în numai trei săptămâni, așa că este foarte posibil să se fi menținut în acea formă.

De remarcat că imaginile cu surorile Kardashian la duș sau tolănite pe nisip, în poziții „periculoase”, ar trebui marcate 18+ la cât sunt de incitante și de explicite. Kim și Khloe au purtat costume de baie metalizate, aproape identice, care aminteșc de comedia erotică „Barbarella” (1968), cu Jane Fonda în rolul principal.