În reality show-ul care urmărește viața familiei sale, vedeta, mamă a trei copii, și în prezent soția cântărețului Kanye West, vorbește despre anii săi ”de nebunie”. ”Când m-am măritat prima oară luasem ecstasy”, recunoaște vedeta în vârstă de 38 de ani, referindu-se la căsătoria cu producătorul muzical Damon Thomas, din anul 2000.

Vedeta face această mărturisire în timpul unei discuții cu Scott Disick și cu una dintre surorile sale, Kendall Jenner.

Era drogată și când s-a înregistrat făcând sex

”O dată am luat ecstasy și atunci m-am măritat”, mai spune Kim Kardashian, după care completează: ”Am făcut-o din nou și atunci am înregistrat o casetă unde fac sex”. Cu alte cuvinte, recunoaște că, de fiecare dată când s-a drogat, ceva rău s-a întâmplat.

Cât despre caseta în care face sex, aceasta e și cea care a propulsat-o în showbiz, în 2007. Deși a intrat pe ”ușa din dos”, a ajuns să pună bazele unui imperiu de milioane de dolari, de atunci lansând mai multe linii de cosmetice și făcând o grămadă de bani din reality show-ul în care apare.

”Clar am trecut printr-o fază nebună, probabil la sfârșitul adolescenței mele”, în vremea când cea mai bună prietenă îi era Paris Hilton, admite Kim Kardashian. ”Nu mai sunt așa, dar încă mă distrez. Sunt întotdeauna inima petrecerii”, mai spune vedeta.

După cea de-a doua căsătorie, cea cu jucătorul de baschet Kris Humphries, Kim s-a măritat cu artistul Kanye West, având acum trei copii: North, de 5 ani, Chicago, de 10 luni, și Saint, de două luni.

Vezi și Jon Bon Jovi pune punctul pe ”i”. Ce are de spus despre Kim Kardashian nu e deloc drăguț

Citește și: