Cei doi au apelat la o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică. Presa străină scrie că aceasta este deja în travaliu. E posibil chiar ca femeia să fi născut deja. Cert este însă sexul copilului, fiind vorba despre un băiețel.

 

Vestea că femeia era în travaliu a fost dată, joi seara, de una dintre surorile lui Kim, Kourtney, în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Aceasta a mai spus că Kim îi este alături celei care urma să nască copilul, la spital.

În emisiune a fost prezentă și mama celor două, Kris Jenner, care a povestit și despre cele șase sarcini ale sale.

”Mi-a plăcut la nebunie să fiu însărcinată…. de asta am făcut-o de șase ori.

Ori îți place la nebunie ori urăști această perioadă. Kim a urât sarcinile”, a declarat Kris, în vârstă de 63 de ani.

Kim și Kanye nu au ales încă un nume pentrui copil, pentru că vor să-l cunoască întâi. Vedetea declara însă în aprilie că una dintre idei este Robert, după numele răposatului ei tată. Declara însă că nu a luat o decizie finală.

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a născut doi copii, dar a avut complicații în sarcini, așa că a decis să apeleze la o mamă surogat. La începutul acestui an, ea a anunțat că așteaptă cel de-al patrulea copil, un băiat.

Vedeta și soțul ei, de 41 de ani, au împreună două fiice – North, de 6 ani, și Chicago, de 1 an -, dar și un fiu, Saint, de 3 ani.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014, la un an după ce au devenit prima oară părinți.

Vezi și Kim Kardashian asteapta al patrulea copil. Va veni pe lume pe o cale neconventionala

Citește și: