Starul TV a devenit mamă în urmă cu un an și jumătate, dar ea și soțul ei, rapperul Kanye West au declarat că își doresc și mai mulți copii. Deși a avut complicații uriașe la primele două nașteri, punându-și chiar viața în pericol, Kim a avut grijă să-și îndeplinească visul fără să mai treacă prin aceleași chinuri și a apelat la o mamă surogat, potrivit US Magazine.

Kim KardashianSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Cum arată Edith Gonzalez, starul din „Inimă sălbatică”, la aproape două luni după ce a anunțat că s-a vindecat de cancer. Transformarea este spectaculoasă

Cel de-al treilea copil  va veni pe lume în ianuarie 2018

Aceasta este însărcinată deja în trei luni, iar cel de-al treilea copil al familiei West urmează să vină pe lume în luna ianuarie, anul viitor. Kim și Kanye nu au dat foarte multe detalii despre cea care le poartă copilul în pântec. Au ajuns la ea prin intermediul unei agenții,  este din San Diego, are până în 30 de ani și a mai fost mamă-surogat și pentru alte cupluri. În plus, ei au pus-o să semneze un contract prin care trebuie să respecte reguli stricte ca nu cumva să pună în pericol viața bebelușului.

Reguli stricte pentru mama surogat

Mai exact, nu are voie să fumeze, să bea sau să ia droguri, nu are voie să mănânce sushi sau să facă băi fierbinți și nici să aibă în casă vreo pisică. Soții West au scos din buzunar bani grei pentru a reuși să devină iar părinți. Au plătit doar agenției care i-au găsit mama surogat 68.850 de dolari, iar pe tânăra este plătită cu 4.500 de dolari pe lună.

Dacă va avea gemeni sau tripleți, ei îi vor da încă 5.000 de dolari în plus pentru fiecare copil. Inițial Kim o rugase pe sora ei, Khloe, să fie mamă surogat pentru ei, însă ulterior s-au răzgândit și au apelat la o agenție. Kim și Kanye mai au doi copii, pe North West (4 ani) și pe Saint (un an și șase luni).

Citește și: