Vestea a fost dată chiar de Kim Kardashian pe o rețea de socializare. Bruneta a postat o fotografie cu ea, soțul, Kanye West, și cu cei doi copii pe care îi au împreună: North, de 4 ani, și Saint, de 2 ani. În postare a inclus și hastagul ”momofthree” (mamă a trei copii), anunțând astfel nașterea fetiței.

Și pe site-ul ei a dat vestea, scriind veselă: ”E aici! Suntem îndrăgostiți (de ea)”.

Fetița e perfect sănătoasă, ”frumoasă”,  așa după cum afirmă Kim, și a venit pe lume în 15 ianuarie, puțin după miezul nopții, cântărind 3,3 kilograme.

Kim și Kanye au asistat la naștere

Comform Daily Mail, la naștere au asistat ambii soți. Kanye West a stat însă în spatele unei cortine, până ce bebelușul a venit pe lume. Kanye West a fost prima persoană care a ținut-o pe micuță în brațe. Și mamei surogat i s-a permis să aibă contact cu cea mică, mai anunță presa.

Decizia de a apela la o mamă surogat a fost luată pentru că Kim a suferit complicații la ambele sarcini de până acum. Referindu-se la a avea un copil pe această cale, Kim Kardashian a spus că experința este ”foarte stresantă”, pentru că viitoarea mamă nu deține deloc controlul.

Vedeta admite și că a fost foarte dificil să le explice copiilor săi acest întreg proces.

Au refuzat oferte și de 5 milioane de dolari pentru o poză cu micuța

Până acum, Kim și Kanye au primit oferte cuprinse între 2 și 5 milioane de dolari pentru o poză cu nou-născutul, însă le-au refuzat pe toate, transmițând că a da publictății o poză cu bebelușul e ”împotriva moralei lor”. Ei au anunțat că vor face publică o fotografie atunci când cred că a venit momentul.

Amintim că, în cazul primilor doi copii, a durat circa două luni până ce fanii i-au putut vedea.

Kim Kardashian și Kanye West au început să iasă împreună în 2012, imediat după ce vedeta de reality-show a terminat mariajul de numai 72 de zile cu Kris Humphries. S-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Italia.

Foto: Instagram

Citește și: