Niciodată nu e prea târziu să-și găsești adevărata dragoste. Cel puțin asta demonstrează actrița Kim Cattrall, care la 65 de ani pare mai fericită ca oricând. Ea formează un cuplu de cinci ani cu Russell Thomas, pe care l-a cunoscut în 2016, când acesta lucra la BBC. La vremea aceea, Kim nu mai avusese o relaţie serioasă de peste zece ani, după divorţul de al treilea soţ, în 2004

Thomas a apărut în viața ei, la aproape 10 ani de la cel de-al treilea divorț, iar Kim a povestit într-un interviu pentru People despre cum a început relația lor despre care spune că „decurge atât de ușor”. Cei doi au început o viață nouă în Vancouver și sunt extrem de feirciți.

Kim Catrrall împlinește 65 de ani. Cum arată azi cea care a întruchipat-o pe Samantha Jones în seria Totul despre sex

Kim Cattrall are trei mariaje eșuate

„De la început, Russ și eu am simțit nevoia de a pleca din oraș, așa că am mers la casa mea din Canada. Am venit din nou acasă. Munții, balenele, nu le apreciam când era adolescentă, dar acum m-au adus acasă”, povestește Kim pentru People. Actrița s-a născut în Anglia, dar a crescut în Vancouver.

EXCLUSIVE: Kim Cattrall Steps Out Boyfriend Russell Thomas In the HamptonsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Kim a povestit că după ce s-au întâlnit în studioul de la BBC, cei doi au început să se urmărească pe rețelele de socializare, unde acesta i-a trimis și un mesaj emoționant.

„Ne-am cam plăcut, am ţinut legătura, iar apoi a venit la mine în Vancouver. A fost foarte curajos gestul lui de a veni, pentru că nu prea ne știam, luaserăm masa împreună de câteva ori până atunci şi atât. Dar a venit, ne-am înţeles de minune şi de atunci am rămas nedespărţiţi“, a declarat Cattrall.

Kim a povestit că i-a legat foarte tare faptul că au multe lucruri în comun, cum ar fi faptul că amândoi sunt născuți în Anglia. Mai mult, ea a mărturisit că a cucerit-o faptul că este amuzant și că are un simț al umorului mai ciudat, dar și de faptul că lucurile între ei merg natural, fără niciun sacrificiu sau vreun compromis. Nici măcar faptul că este cu 14 ani mai tânăr nu o face deloc să se simte inconfortabil lângă el, ba din contră.

„(Relația-n.r) E atât de ușoară. Mă simt foarte confortabil lângă el. (…)Îl iubesc. A meritat aşteptarea… “, a mai spus Kim pentru People.

Până la Russell, Kim nu prea a avut noroc în dragoste, așa cum demonstrează și faptul că are trei mariaje eșuate. Actrița s-a căsătorit pentru prima dată în 1977, cu scriitorul Larry Davis, de care a şi divorţat în 1979. În 1982, s-a măritat cu arhitectul german Andre Lyson, anulând căsătoria şapte ani mai târziu. De pe urma acestei legături a rămas, totuşi, cu o germană impecabilă. A treia şi ultima căsătorie a fost cu muzicianul Mark Levinson şi a durat din 1998 până în 2004.

Când a început filmările la serialul de mare succes Sex and the City, Kim Cattrall avea deja 42 de ani, însă atitudinea sexi și plină de vino-încoa a personajului pe care-l interpreta, Samantha Jones, nu îi trăda vârsta. Anul acesta, pe 21 august, Kim Cattrall a împlinit 65 de ani. Nu mai are silueta care a consacrat-o, dar e mai fericită ca oricând.

Kim Cattrall i-a șocat pe fanii producției ”Totul despre sex” când a anunțat că nu va face parte din distribuția celui de-al treilea film. Actrița are o avere de 60 de milioane de dolari și a mărturisit după ce a trecut de 60 de ani vrea să încerce roluri ”mai serioase”. Pentru rolul celebrei agente PR din Sex and the City, Kim Cattrall a primit în 2002 un Glob de Aur și a fost nominalizată la 5 premii Emmy.

Foto: profimedia/ instagram

Citește și:

O vedetă de la noi a născut în apă: “Fără medicamentație și anestezie. Am avut cel mai frumos travaliu”

Este din nou însărcinată, la doar șapte luni după ce a devenit mamă pentru prima dată