Cum arată azi Kim Cattrall

Actrița cu origini britanice împlinește 65 de ani și arată ca extrem de relaxată și împăcată cu sine.

Practic, nimic din imaginea ei de zi cu zi nu are nimic de-a face cu cea a din serialul Totul despre sex: femeia de succes, mereu cu ochii după bărbați, cu fantezii sexuale care mai de care și care aborda ținute provocatoare, cea mai extrovertită dintre cele patru prietene – Carrie, interpretată de Sarah Jessica Parker, Mirinda, întruchipată de Cynthia Nixon, Charlotte – Kristin Davis și Samantha – Kim Cattrall.

LIBRARY. USA. Sarah Jessica Parker , Kim Cattrall , Kristin Davis  and  Cynthia Nixon in ©HBO classic TV series  : Sex and the City (1998C2004). 
Ref: LMK106-J6699-300720
Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only.
Landmark Media is not the copyright owner of tSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alege mereu ținute foarte decente, nu poartă niciodată machiaje stridente și preferă să nu-și ascundă vârsta, așa cum fac alte actrițe celebre.

Citește și: Actrițele din Sex and the City, la cuțite: ”Nu te mai folosi de tragedia familiei mele pentru a părea tu drăguță!”

Pentru rolul celebrei agente PR din Sex and the City, Kim Cattrall a primit în 2002 un Glob de Aur și a fost nominalizată la 5 premii Emmy.

Kim Cattrall, o actriță de succes

Kim Cattrall i-a șocat pe fanii producției ”Totul despre sex” când a anunțat că nu va face parte din distribuția celui de-al treilea film. Actrița are o avere de 60 de milioane de dolari și după ce a trecut de 60 de ani vrea să încerce roluri ”mai serioase”. Cattrall a fost măritată cu Andre J. Lyson între 1982 și 1989 și cu Mark Levinson, între 1998 și 2004. Ea a mai jucat în ”Academia de Poliție ” – 1984 și ”Manechinul” – 1987.

Citește și: Trupul zvelt de altă dată e istorie, iar pozele în costum de baie apărute în presă au scos-o din minți. Britney Spears a răbufnit după ce a văzut imaginile deloc măgulitoare surprinse de paparazzi

Prințesa Diana ar fi împlinit astăzi 60 de ani. Gestul emoționant făcut de prințul William și prințul Harry