Din decembrie 2014, Kim are o relație cu hair stilistul Mitch Stone, însă cei doi au ales să fie discreți cu viața lor personală, dar nu au mai fost văzuți împreună în public în ultimii trei ani și jumătate, până acum. Kim și Mitch au fost surprinși în timp ce luau cina și urmăreau un meci, într-un restaurant italian din San Fernando Valley. Ei au optat amândoi pentru niște ținute foarte lejere. În timp ce, actrița și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni largi,verzi, și un hanorac negru, cu părul prins într-un coc neglijent, partenerul ei a purtat o pereche de blugi negri și un tricou negru cu mânecă scurtă. Cei doi par că se înțeleg foarte bine în continuare și au urmărit cu atenție meciul, în timp ce căutau diverse informații pe telefonul lui Mitch. Ei au reușit astfel să pună capăt zvonurilor că nu ar mai forma un cuplu.

Actrița, în vârstă de 68 de ani, cunoscută pentru stilul ei de viața ultra privat, a mărturisit recent că a refuzat să mai iasă în public pentru că suferă de agorafobie.

Kim Basinger and her hair stylist boyfriend of more than seven years Mitch Stone are seen together for the first time in three and a half years as they enjoy a dinner date watching Saturday Night Football in the San Fernando Valley.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

În ciuda faimei sale, câștigătoarea premiului Oscar, a mărturisit într-un documentar HBO, „Panic: A Film About Coping”, că i-a fost foarte greu să-și construiască o carieră la Hollywood, mai ales pentru că pe lângă agorafobie, suferă de anxietate și avea tot timpul atacuri de panică.

„Frica a fost ceva cu care am trăit toată viața mea, teama de a fi în locuri publice- care au condus la anxietate și atacuri de panică. Stăteam în casă și, efectiv, plângeam în fiecare zi”, a dezvăluit actrița. Așa se explică și faptul că aparițiile ei public au devenit din ce în ce mai rare.

Ca fiică a unui cântăreț de jazz și a unei balerine, Kim Basinger nu avea cum să nu-și consturiască o carieră în arte. Talentul ei artistic s-a manifestat încă de la trei ani, când a început să ia lecţii de balet de la mama ei. În 1970, la 17 ani, a fost aleasă Miss Georgia, asta fiind practic rampa ei de lansare spre o carieră în modelling. Ea s-a mutat din Georgia la New York, unde a început să lucreze ca model și a început să studieze artele dramatice. Astfel, imediat după mutarea ei la New York,în 1983, s-a făcut rapid remarcată, și a acceptat propunera de a poza în celebra revistă pentru bărbați Playboy. Decizie care i-a adus un rol important în filmul „James Bond – Never say never”, alături de Sean Connery. Rolul fetei Bond a fost doar începutul pentru Kim. A devenit rapid cea mai căutată actriță de la Hollywood și un sex simbol în anii 80 și începutul anilor 90, împingând granițele epocii cu filme precum „9 săptămâni și jumate” . De asemenea, ea a făcut senzație și în seria „ Fifty Shades of Grey”, unde a jucat alături de Dakota Johnson și Jamie Dornan.

În anii ’80-’90 era una dintre cele mai fermecătoare și frumoase femei ale vremii, dar Kim Basinger, acum în vârstă de 67 de ani, nu a mai fost văzută prea des în ultimul timp. Ea evită aparițiile pe covorul roșu sau în public și vede de viața ei și păstrează discreția, merge la cumpărături și la pilates și nu iese cu nimic în evidență. Kim este însă acuzată că s-a molipsit de la fostul ei partener de filmul „9 săptămâni și jumătate”, Mickey Rourke, și a exagerat cu operațiile estetice. Ea a apelat la facelifting şi blefaroplastie, iar injecţiile cu botox, de care a abuzat, i-au „îngheţat faţa” și i-au șters trăsăturile frumoase, acum chipul ei, având mai mult linii masculine. Dar poate nu e uşor, când ai fost un sex-simbol, să accepţi faptul că ai îmbătrânit, cu atât mai mult cu cât lumea se aşteaptă să rămâi mereu ca la 20 de ani.

Foto: Profimedia