”Sunt îngrijorat să nu se sinucidă. Ai putea spune <>. Dar ai fi surprins ce pot face oamenii odată puși față în față cu adevărul și când nu pot face față acestei situații.

Toți banii din lume nu pot să-ți vindece sufletul suferind”, a declarat acesta, referindu-se la scandalul în care e implicat actorul în prezent, după ce 30 de bărbați l-au acuzat de abuz sexual.

Din cauza acestui scandal, Kevin Spacey a și fost scos din distribuția serialului ”House of Cards”, care se bucură de foarte multă popularitate.

Actorul din ”American Beauty” va apărea în fața unui tribunal american luna viitoare.

Totul a început după ce actorul Anthony Rapp, de 47 de ani, a declarat public că Spacey i-a făcut avansuri sexuale când avea numai 14 ani. Apoi, unul câte unul, și alți bărbați, mai mult sau mai puțin celebri, au ieșit la rampă cu declarații similare.

Randy, în vârstă de 63 de ani, și celebrul actor s-au înstrăinat de mai bine de 10 ani. Acesta i-a transmis lui kevin Spacey un mesaj, înainte de audierea din 4 martie: ”E corect ca la tribunal, în martie, să pledezi vinovat și să fii bărbat. Să-ți asumi pedeapsa și să termini cu asta”.

Spacey, însă, neagă acuzațiile. Cariera lui, însă, are de suferit și nu se știe dacă va supraviețui unui scandal de asemenea proporții.

Vezi și Kevin Spacey a fost pus oficial sub acuzare pentru agresarea sexuala a unui adolescent si risca ani buni de inchisoare. Replica data de actor a mirat pe toata lumea

Citește și: