Actorul i-a permis unui prieten să monteze o cameră de filmat în camera de hotel unde a făcut sex cu Montia Sabbag, în vârstă de 28 de ani. Prietenul său, Jonathan JT Jackson, a încercat apoi să facă publică înregistrarea. A fost însă arestat şi pus sub acuzare pentru şantaj.

Montia Sabbag îl acuză şi pe Kevin Hart că i-a permis lui Jackson să instaleze camera de luat vederi în hotel și îi cere despăgubiri de 60 de milioane de dolari, pentru „stres emoţional, încălcarea vieţii private şi neglijenţă”.

La momentul când scandalul a ajuns public, în 2017, Hart şi-a cerut scuze public soţiei sale, Eniko, în vârstă de 35 de ani, şi copiilor. Iată, însă, că încă plătește pentru escapada sa.

Actorul mai are doi copii, Heaven, în vârstă de 14 ani, şi Hendrix, în vârstă de 11 ani, cu fosta soţie, Torrei Hart.

În vârstă de 40 de ani, Kevin Hart este actor şi scenarist. Născut şi crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart şi-a început cariera câştigând câteva competiţii de actori de comedie amatori în cluburi din New England, culminând cu primul său rol, în 2000, când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV „Undeclared”.

Acesta este şi producător cunoscut pentru filme precum „Kevin Hart: Let Me Explain” (2013), „Ride Along” (2014) şi „The Wedding Ringer” (2015). În 2017, a jucat în „Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Vezi și Necazurile se țin lanț pentru celebrul actor!  A fost dus e urgență la spital, în urma unui accident de mașină

Citește și: