Iubitul lui Misty a oferit primele declarații după momentul de cumpănă prin care a trecut. Concret, acesta a explicat că a fost diagnosticat cu hernie, iar medicii au decis să-l opereze imediat.

Numai că odată ajuns pe masa de operație, medicii au descoperit că pacientul nu avea o simplă hernie, ci două hernii inghinale și una femurală.

Prin urmare, o operație de o oră și jumătate s-a transformat într-una de aproximativ 3 ore. “Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. (…) Pentru mine a fost o cumpănă foarte mare (…)

Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.”, a declarat Keo, conform ciao.ro.

Keo: ”Sunt acasă, mă simt mai bine”

În preznt, odată trecut peste acest moment dificil, Keo susține că este pe drumul cel bun. Este foarte fericit că s-a întors acasă, alături de iubita și fiica sa. Artistul își dorește să se recupereze cât mai repede și să revină în studio.

”Sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenției chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio.

Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty și fetița lor, Arya – n.r.)”, a mai spus artistul, care în trecut a format un cuplu cu Andreea Bălan.

Vezi și Imaginea cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint care a cucerit internetul

Citește și:

Andreea Marin a vorbit despre averea ei: ”Nu schimb maşinile ca pe şosete. La casă mai am de plătit vreo 10 ani”

Olimpia Melinte a născut! Prima fotografie cu fetița ei