Legendarul cântăreț de muzică country și câștigător de premii Grammy s-a stins din viața în casa lui din Sady SPeins, Georgia, SUA. Reprezentantul lui Keith Hagan a declarat pentru The Associated Press că artistul a murit din cauze naturale.

„Familia Rogers a anunțat cu tristețe că Kenny Rogers a murit aseară la ora 10.25 pm, la vârsta de 81 de ani. Rogers a murit liniștit acasă din cauze naturale înconjurat de familia sa”,  au declarat reprezentații familiei.

Din cauza pandemiei de coronavirus, familia artistului va organiza o înmormântare cu număr redus de participanți.

Rogers a cucerit topurile muzicale în anii 11970 și 1980 și de-a lungul carierei sale a câștigat trei premii Grammy. Cântăreţul, compozitorul şi actorul Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut în 1938, a fost unul dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai genului country în Statele Unite şi în lume. Deşi este definit în primul rând de genul country, Kenny Rogers a dominat topurile muzicale cu peste 120 de single-uri din diferite stiluri muzicale şi a vândut 130 de milioane de discuri în toată lumea, devenind astfel unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din toate timpurile

 

Citește și: