Îndrăgitul actor a cucerit întreaga lume cu look-ul lui îngrijit din serialul fenomen „Dragoste infinită”, unde apărea mai mereu îmbrăcat la patru ace și mereu aranjat. Însă, recent acesta și-a schimbat look-ul și a început să-și lase părul mai lung și mustață, așa cum a făcut și în urmă cu trei ani. Deși noul look  îl îmbătrânește și îl schimbă destul de mult, admiratoarele lui par încântate de noua sa înfățișare, acesta strângând aproape un milion de like-uri și mii de comentarii, în care îi fac declarații de dragoste.

burakSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Regizoarea serialului fenomen „Dragoste Infinită”, declarații despre continuarea filmului: „Am scris deja scenariul sezonului 3, dar…”

Burak este nevoit să stea departe de frumoasa lui soție

Burak s-a căsătorit pe 29 iunie cu  actrița Fahriye Evcen. Cei doi au avut parte de o nuntă grandioasă pe 29 iunie, pe malul Bosforului, în prestigioasa  locație Sait Halim Paşa Yalısı. După nuntă cei doi au fugit într-o scurtă lună de miere în Maldives și imediat cum s-au întors în țară, Burak a fost nevoit să se întoarcă pe platoul de filmare. Astfel, deși abia s-au mutat împreună în casă nouă, în cartierul İstinye din Istanbul,  frumușelul Kemal nu a putut să se bucure prea mult de noua lui viață, alături de soția sa, fiind nevoit deja să o părăsească. El a plecat în orașul  Behramkale, unde au loc filmările la noua peliculă în care joacă, ”Kardesim Benim 2”, în timp ce Evcen a fost nevoită să rămână în Istanbul.

Citește și: