Celebrul și fermecătorul actor a recunoscut că a cheltuit o adevărată avere pentru ca cea mai frumoasă zi din viața lui și a lui Evcen să fie una memorabilă  și se pare că așa a și fost. Burak Özçivit și Fahriye au câștigat admirația tuturor cu ținutele lor extrem de elegante, actorul fiind de-a dreptul cuceritor într-un costum negru, iar  rochia de mireasă a actriței alb- ivory a fost superbă, punându-i silueta perfectă în evidență. Creația a fost opera lui Raşit Bağzıbağlı, un celebru creator de modă turc și a fost lucrată manual din dantelă importată din Franța.

 

Au schimbat două ținute

 

Kemal din „Dragoste infinită” și logodnica lui, Fahriye Evcen, au avut o nuntă de visSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Luna de miere în Maldives

Petrecerea a avut loc la prestigioasa locație Sait Halim Paşa Yalısı, pe malul Bosforului, iar Burak și frumoasa sa logodnică  au decis să devină soț și soție după trei ani de relație.  Cei doi îndrăgostiți și-au schimbat ținutele ulterior la local, iar la dansul mirilor Burak a purtat un costum format din sacou alb și pantalon negru, iar Evcen s-a schimbat într-o rochie albă ca laptele, simplă cu corset și cu o fundă mare la spate. Actorii  au plecat în luna de miere în Maldive.

 

 

Citește și: GIANNY BĂNUȚĂ: ”Bucătăria m-a ajutat să supraviețuiesc”

Formează un cuplu de trei ani

Povestea de dragoste dintre Burak și Evcen a început după ce aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim 2”. Ei formează un cuplu din anul 2014. Fermecătorul actor a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a mai spus acesta.

Burak  susține că se poate identifica cu personajul lui din film, cu Kemal, în ceea ce privește iubirea pe care i-o poartă partenerei lui. „Dragostea mea pentru Fahriye este infinită. Din acest punct de vedere mă identific cu personajul meu”, a spus el.

Citește și: