David Beckham este un familist convins

Citește și: Anunțul trist făcut de Casa Regală. Prințul consort este grav bolnav și nu mai recunoaște pe nimeni

Ani la rând a fost considerat unul dintre cele mai bune modele masculine din lume. După ce a renunțat la podiumul de modă, Burak Ozcivit a început cariera de actor care i-a adus o mare popularitate. În România telenovelele în care a jucat au înregistrat audiențe record.

Va primi 1,5 milioane de dolari

Aflat într-o pauză de filmări, Burak s-a trezit cu o superofertă. Conform presei din Turcia, el va primi 1,5 milioane de dolari pentru a juca într-o reclamă alături de legendarul fotbalist britanic David Beckham. Propunerea a venit din partea emirului El Maktoum din Dubai. Bogătașul dorește să promoveze un complex rezidențial în care a investit un miliard de dolari, prin intermediul celor doi bărbați extrem de sexy.

Deși nu știa cine este Burak Ozcivit, David Beckham a acceptat propunerea emirului din Dubai. Asta mai ales că onorariul pentru el a fost cu mult mai generos, pare-se, decât cel al actorului. Cei doi se vor lua în piept într-un clip de un minut, în care nu vor lipsi femeile frumoase și tentațiile.

Potrivit ziarelor din Turcia, emirul multimiliardar i-a ales pe cei doi datorită imaginii lor curate de familiști convinși. Dacă pe Beckham îl cunoștea de mul timp, de Burak Ozcivit a devenit interesat după ce telenovelele în care a jucat el au devenit preferatele familiei sale.

Citește și: