Nunta celor doi a devenit cel mai mediatizat eveniment din Turcia și este așteptat cu sufletul la gură de toată lumea. După ce în presă au apărut imagini de la petrecerea burlacilor, pe care cei doi au organizat-o împreună la hotelul Gayrettepe din Istanbul, unde potrivit imaginile s-au distrat pe cinste, problemele au început să apară între cei doi. Pesemne  că Fahriye Evcen este foarte geloasă și nu este foarte sigură pe relația ei cu Burak, aceasta a avut ieri o „ieșire” nu tocmai adecvată într-un restaurant din Istanbul.

Iată cum arată fotomodelul Ceylan Çapa, fosta logodnică a lui Burak

Fosta logodnică a lui Burak, fotomodelul Ceylan Çapa,SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Și asta, din cauză că în restaurant și-a făcut apariția fosta logodnică a actorului, fotomodelul Ceylan Çapa, alături de mai mulți prieteni de ai ei. Aceasta s-a așezat la masa de lângă Burak și Fahriye și a a început să vorbească foarte tare cu celebrul actor și să râdă cu el. Gestul a deranjat-o pe Evcen, care s-a ridicat imediat de la masă fără să-și termine mâncarea și a plecat, lăsându-și logodnicul acolo. Burak a cerut imediat nota și a plecat după iubita lui.

Kemal se căsătorește pe 29 iunie

Actorul Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din serialul turcesc ”Dragoste Infinită” se însoară, pe 29 iunie, cu iubita lui, superba actriță Fahriye Evcen. Nunta se anunță una grandioasă, la care vor participa 400 de persoane care vor sărbători cea mai frumoasă zi din viața celor doi actori într-un conac construit pe vremea Imperiului Otoman. Atât mirele, cât și mireasa, vor purta ținute superbe, pentru care au apelat la apreciați designeri turci.

Citește și: