Deși abia a intrat într-o pauză de filmări, actorul se întoarce deja pe platoul de filmare. Acesta a fost plătit cu nu mai puțin de 5 milioane de lire turcești să apară în reclamele centrelor comerciale Emaar, ce aparțin șeicului Hand Maktum. Așadar, Burak va pleca câteva zile în Dubai pentru a filma spoturile publicitare. Actorul a primit această sumă fabuloasă pentru doar două zile de filmări.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a trecut la dietă: „Nu mai suport gândul că Scărlătescu este mai slab ca mine”

Burak și Fahriye s-au bucurat de o a doua lună de miere

Kemal in RizeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Totodată, pentru că el și frumoasa sa soție, Fahriye Evcen, au fost criticați că nu au pus pe rețelele de socializare imagini împreună din luna de miere, cei doi și-au învățat lecția și au început să publice imagini împreună. În plus, Fahriye și Burak au petrecut câteva zile de vis, în provincia Riza, unde Burak a filmat pentru pelicula „Kardesim Benim 2”. După terminarea filmărilor, cei doi s-au bucurat de câteva zile împreună, considerând că aceasta este a doua lor lună de miere.

Burak a devenit cunoscut pentru rolul din „Dragoste infinită”, însă a jucat și în alte seriale de succes, precum „Çalıkuşu” sau „Aşk Sana Benzer”, unde a jucat alături de frumoasa lui soție, Fahriye Evcen, sau „Suleyman Magnificul”.

Citește și: