Anunțul vine după o lungă perioadă în care problemele ei cu dependența de droguri au împiedicat-o să aibă copii.

Artista a făcut marele anunț pe Instagram, unde a publicat o fotografie în care ține în mână ecografia.”Știu să am fost foarte tăcută în ultimele luni și m-am gândit să împărtășesc cu voi motivul … sunt extrem de fericită să vă anunț că o să fiu mamă. Să spun că sunt fericită nici nu e de ajuns. Sunt în extaz!”, a scris Kelly Osbourne pe contul ei de Instagram.

kelly-osbourne-este-insarcinata-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Problemele cu drogurile au împiedicat-o să devină mamă mai devreme

În trecut, Kelly a vorbit despre problemele ei cu consumul de droguri și cum acestea au împiedicat-o să devină mamă atunci când ar fi vrut. „Da, simt că am rămas foarte în urmă. Ca femeie, mi-ar fi plăcut să fiu căsătorită și să am copii acum. Fratele meu are trei fete și aș fi fost încântată să am copii deja, dar nu a fost să fie pentru mine.

Nu aș fi fost o adevărată mamă, pentru că eram acel dependent de droguri nebun, care zicea ” o să mă las când o să rămân însărcinată, pentru că trebuie”. E nebunesc faptul că gândeam așa.”, a spus cântăreața, într-un podcast.

Vedeta a dezvăluit că a avut o recidivă în aprilie 2021, după patru ani în care nu mai consumase droguri. De ziua ei, în octombrie 2021, anunța că se împliniseră cinci luni de când nu se mai atinsese de droguri.

Cu privire la tatăl copilului, artista nu a făcut un anunț oficial, dar se știe că aceasta este într-o relație cu Sid Wilson, cel care apare în ipostaze tandre cu ea pe Instagram. Cei doi s-au afișat pentru prima dată în ipostaza de cuplu în luna ianuarie a acestui an.

Vezi și Kelly Osbourne a luat din nou în greutate. Cum a fost surprinsă vedeta după luni întregi în care nu a mai fost văzută

Citește și:

Silviu Prigoană se pregătește să fie iar socru mare! Cine e noua lui noră: ”O nepoțică ar fi binevenită, noi în neam facem doar băieți”

Aurelian Andreescu ar fi împlinit azi 80 de ani. Cum a murit, de fapt, marele cântăreţ: “Niște nenorociți, așa-ziși fani, l-au convins să…”