În timpul pandemiei se lăuda că a slăbit 38 de kilograme, iar pozele postate pe Instagram la acea vreme dovedeau acest lucru.

Acum, însă, la puțină vreme după ce a împlinit 37 de ani, Kelly Osbourn a fost zărită din nou, după câteva luni în care dispăruse din spațiul public, și pare că kilogramele pierdute au revenit peste noapte.

Îmbracată în negru din cap și până în picioare, vedeta a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, însoțită de mama sa și de un grup de prieteni. Numai că talia trasă prin inel pe care o zărim în postările sale de pe rețele de socializare, în realitate, pare să fi dispărut acum.

EXCLUSIVE: Kelly Osbourne is Spotted For The First Time in Months on a Stroll in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Astăzi împlinesc 37 de ani și am 5 luni trează!!! Sunt plin de atât de multă recunoștință încât este aproape copleșitor!” ea a scris alături de un selfie, în urmă cu o lună.

Luptă cu dependențele

În luna aprilie a acestui an, vedeta a recunoscut că a recidivat după patru ani în care nu a mai consumat alcool, dar acum se pare că se află din nou pe drumul cel bun.

De altfel, gurile rele spun că Kelly a intrat în dezintoxicare anul acesta după recidiva pe care ea însăși a recunoscut-o.
Vedeta a început lupta cu dependențele de substanțe interzise în 2017, după ce a recunoscut anterior că leșina în fiecare seară din cauza exceselor pe care le făcea.

Kelly Osbourn își micșorase stomacul

În luna august a anului trecut, fiica lui Sharon și Ozzy Osbourn a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului care a ajutat-o să slăbească aproximativ 40 de kilograme.

„M-am operat”, a spus Kelly. „Nu-mi pasă deloc ce spune lumea. Am făcut-o, sunt mândră de asta. Am trecut printr-un gastric sleeve”, a mai adăugat Kelly atunci.

„Tot ceea ce face este să-ți schimbe forma stomacului. Am făcut asta acum aproape 2 ani. Nu voi minți niciodată, e cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, recunoscut ea într-un interviu pentru Hollywood Raw.

Tot atunci a vorbit și desre injecțiile pe caare le-a făcut pentru a-și schimba forma feței și pentru a-și face maxilarul să pară „mai slab”.

Citește și: Sharon Osbourne este de nerecunoscut. Ce s-a întâmplat cu soția legendarului rocker Ozzy Osbourne

xCele mai noi imagini cu Ozzy Osbourne au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă cu legendarul rocker