”Oamenii cred ” o, clar e ceva în neregulă cu ea s-a îngrășat””, declară Kelly, în vârstă de 35 de ani. ”Iar eu gândesc: „O, nu! Îmi pare rău, dar asta reprezintă fericirea în viața mea emoțională””.

”Nimănui nu-i pasă de sănătatea mea. Le pasă doar de estetică. Când sunt grasă sunt și fericită!”, mai spune vedeta.

”Dacă îți calibrezi viața pe ceea ce cred ceilalți, vei fi într-o continuă stare de panică, încercând să placi tuturor”, mai spune cântăreața, care în anii școlii a suferit de bulimie.

”Oamenii ar trebui să se concentreze pe propriile vieți și pe propria sănătate și fericire. Să trăiască fericiți cu alegerile care lor li se par bune”, conchide Clarkson.

Kelly Clarkson poza recentaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Aceasta a mai povestit că, în perioadele în care era slabă, în trecut, avea gânduri suicidale. După ce a lansat al doilea album, ”Breakaway”, în 2004, artista se simțea presată să fie la fel de slabă ca alte cânterețe de vârsta ei. ”Când eram foarte slabă, voiam să mă sinucid. Am fost nefericită, și pe dinăuntru și pe dinafară, timp de patru ani. Dar nimănui nu-i păsa, pentru că, din punct de vedere estetic, eram așa cum trebuia.

În acea perioadă neagră din viața sa, tot ce făcea era să-și pună căștile și să alerge. ”Eram tot timpul la sală”, își amintește ea. Acum, suține vedeta, e în sfârșit fericită.

”Nu mai am o obsesie pentru greutatea mea și probabil e unul dintre motivele pentru care alții au așa o mare problemă cu ea. Sunt puțini oameni pe lumea asta care se nasc să fie slabi și cu un metabolism foarte bun. Nu e cazul meu”, mai spune artista.

”Mi-aș fi dorit să am un metabolism mai bun. Dar probabil că altcineva își dorește să poată intra într-o cameră și să se împrietenească cu toată lumea imediat, așa cum eu pot. Întotdeauna ne vom dori ce au alții”, explică vedeta, care s-a lansat în 2002, după ce a câștigat concursul de talente American Idol.

Nu doar că de atunci a cunoscut succesul în carieră, dar acum e împlinită și pe plan personal. În octombrie 2013 s-a căsătorit cu impresarul Brandon Blackstock, iar cei doi sunt acum părinți pentru River Rose, de 3 ani, și Remington, de 1 an.

Foto: NorthFoto

Vezi și Ozana Barabancea, în pericol! Are probleme mari după ce a slăbit 40 de kilograme: „Organismul meu refuză…”

Citește și: