Întrebată la un eveniment pe covorul roșu cum a reușit să scadă atât de mult în greutate, cântăreața a dezvăluit că în niciun caz prin sport, pentru că pur și simplu urăște sala. E ca majoritatea femeilor – pur și simplu lenea e mai puternică decât dorința.

Potrivit vedetei, din cauza unei probleme la glanda tiroidă, a început să citească mult despre alimentația sănătoasă. Și a dat peste o carte numită ”The Plant Paradox, scrisă de medicul Steven R. Gundry, care a ajutat-o să-și schimbe radical alimentația. Datorită acesteia, spune ea, nici nu mai e nevoie să ia medicamente.

Mănâncă organic

Practic, a învățat să gătească sănătos și să folosească doar ingrediente nemodificate genetic, care nu au fost atinse de pesticide. ”Mănânc cu adevărat organic. Nu fac sport deloc”, a declarat vedeta în vârstă de 36 de ani, mamă a doi copii.

Kelly nu a vrut să spună cât a slăbit, însă specialiștii spun că e clar vorba despre minimum 18 kilograme.

În ciuda schimbării drastice de imagine, Kelly declară că e încrezătoare în ea indiferent de numărul kilogramelor. De altfel, nu cu multă vreme în urmă, vedeta declara că nu îi pasă ce spune lumea. ”În lumea mea emoțională, când sunt grasă, sunt fericită! Oamenilor le pasă doar de estetică. Nimănui nu-i pasă de sănătatea ta”.

Citește și: