După doi ani grei, divorțul dintre Kelly Clarkson și Brandon Blackstock. Cei doi au împreună doi copii, River-fiica lor în vârstă de șapte ani, și Remington-băiețelul lor de 5 ani, iar instanța a decis că vedeta americană va trebui să-i plătească fostului ei soț , care i-a fost și manager, suma de 1.326.161 de dolari.

48th Daytime Emmy Awards, Show, USA – 25 Jun 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Kelly Clarkson îi va plăti soțului ei pensie alimentară

Mai mult, Kelly îi va da lui Brandon în fiecare lună 115.000 de dolari până în data de 31 ianuarie 2024, ca ajutor pentru soț, și alți 45.601 dolari pe lună ca pensie alimentară. De asemenea, artista va mai face o plată de 50.000 de dolari către fostul soț, pentru a-i rambursa costurile călătoriilor private aviatice ale copiilor.

Pe de altă parte, Brandon va face și el plăți. El va achita lunar suma de 14.500 de dolari, pentru a putea locui în două dintre proprietățile artistei din Montana. El ar trebui să părăsească locațiile pe 1 iunie.

Kelly a obținut custodia primară a copiilor, urmând ca Brandon să ia copiii doar un weekend pe lună.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după șapte ani de căsnicie, iar vestea a uimit pe toată lumea. Divorțul s-a pronunțat la doi ani după ce cântăreața a depus actele de divorț, motivul din acte fiind ”diferențe ireconciliabile”.

La începutul acestuia an, Kelly a depus o cerere prin care solicită schimbarea numelui ei în Kelly Brianne, folosind al doilea prenume ca nume de familie. Ea a explicat decizia ca fiind dorința sa de a avea un nume care să reflecte mai bine cine este ea.

Îți dai seama cine e? Stresul și problemele cauzate de divorțul urât prin care trece și-au pus amprenta pe trupul artistei

Kelly e una dintre cele mai bune artiste pop

Kelly slăbise spectaculos și era într-o formă de zile mari, dar problemele și stresul din ultimul an și-au pus amprenta pe corpul celebrei artiste și a ajuns de nerecunoscut.

Cu toate acestea, stresul, tensiunea și supărarea provocată de acest proces interminabil și-au pus amprenta pe trupul lui Kelly, care a luat iar în greutate, iar în cele mai recente imagini e de nerecunoscut. Artista slăbise în urmă cu doi peste 20 de kilograme și arăta fabulos, mărturisind că a început să consume doar hrană organică, iar alimentația sănătoasă a ajutat-o să slăbească frumos și fără mare efort.

Kelly și Brandon, manager de muzică country, au început să formeze un cuplu în 2011. Vorbind despre căsnicia sa, în 2015, ea a declarat că și-a păstrat independența: „Brandon nu este jumătatea mea. El este un întreg, și la fel sunt și eu. Nu am crezut niciodată în ideea că cineva trebuie sa aibă grijă de mine și poate asta prin prisma faptului că am crescut într-o familie săracă și foarte instabilă”.

Kelly Clarkson a devenit faimoasă în 2002 când a câștigat show-ul American Idol. Prima ei piesă, „A Moment Like This”, a fost nr.1 în US Billboard Hot 100 și a devenit cel mai bine vândut single din 2002 în SUA. A urmat apoi primul ei album, Thankful (2003). Al doilea, Breakaway (2004), s-a vândut în 12 milioane de copii la nivel mondial și i-a adus două premii Grammy. A lansat peste trei ani My December (2007), apoi All I Ever Wanted (2009).

Clarkson a vândut în total peste 25 milioane de copii ale albumelor sale la nivel mondial.

Billboard a numit-o una dintre cele mai bune artiste pop din toate timpurile și a onorat-o cu premiul Powerhouse pentru calitățile ei vocale.

Foto: Profimedia