Unei femei aflată la coadă în spatelșe său i s-a făcut milă de el, dându-și seama în ce situație era și, fără vreo întrebare, s-a oferit să-i plătească ea cumpărăturile. Când cântărețul i-a spus cine este, lui Ruth Reed, în vârstă de 50 de ani, o profesoară suplinitoare, ea fiind la pensie, nu i-a venit a crede. De altfel, femeia s-a și contrazis cu el, sub nicio formă neputând crede că se află față în față cu cântărețul de country.

Totul s-a întâmplat în acest weekend într-un mic supermarket din Wawa, New Jersey. Nu se știe cum de Keith a rămas fără bani și nici de ce nu a încercat să plătească cu cardul.

Artistul se afla în oraș pentru un concert pe care îl avea în acea seară, în cadrul turneului Graffiti U.

După ce povestea și fotografia pe care Keith a fost de acord să o facă cu femeia au devenit virale, a ieșit la iveală faptul că, în realitate, Reed are obiceiul de a ajuta oamenii aflați în nevoie, pe cei cărora nu le ajung banii, odată ajunși la casă. De trei ani face astfel de acte de caritate.

Keith Urban a ramas fara bani la supermarket

”Mi-am promis ca, o dată pe săptămână, să plătesc cuiva cumpărăturile. Uneori se întâmplă mai des decât o dată pe săptămână”, a declarat femeia pentru o publicație locală.

”Acestui bărbat îi mai trebuiau câțiva dolari și a întrebat o femeie cu care era dacă are bani la ea. Am intervenit eu și i-am spus că plătesc eu. Mi-a mulțumit și m-a întrebat cum mă cheamă. L-am întrebat și eu cum îl cheamă și mi-a spus <>”.

I-am spus că seamănă cu Keith Urban și mi-a spus că el e. Nu l-am crezut, l-am întrebat unde e Nicole Kidman și cine era femeia cu care era. Mi-a spus că era sora lui. Apoi, mi-a spus că pot să-l întreb pe body-guard-ul său dacă e sau nu Keith Urban. Atunci mi-am dat seama ce proastă sunt”, a povestit amuzată femeia.

Vezi și Surpriză totală! Nicole Kidman va deveni bunică în curând!

Citește și: