Poliția se află încă la reședința sa, dar, din primele informații, moartea sa nu este tratată ca un caz suspect, scrie presa britanică.

Colegii săi de trupă au anunțat, la câteva ore după ce a fost anunțat decesul, că Keith s-a sinucis. ”Veștile sunt adevărate. Nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat singur viața în weekend.

Sunt șocat, extrem de furios, confuz și cu inima sfărâmată”, a scris pe Instagram colegul său de trupă Liam Hewlitt.

Alcool, droguri și depresie

Keith avea probleme atât cu drogurile, cât și cu alcoolul. Se mutase la țară tocmai pentru a-și înfrânge demonii, spunea el. Tot el mărturisea că se droga atât de mult, încât i s-a întâmplat să-și piardă cunoștința.

În plus, era depresiv și se gândise în trecut la sinucidere. Chiar el admitea însă că nu a avut niciodată curajul să meargă până la capăt. În plus, își iubea enorm cei șase câini.

Nu s-a mai putut face nimic pentru el

Poliția a fost chemată pe proprietatea artistului din Brook Hill, North End, puțin după orele 8 dimineața. ”Am ajuns acolo și, din păcate, un bărbat de 49 de ani a fost pronunțat mort”, a transmis un purtător de cuvânt.

În același timp cu poliția, la reședința lui Keith a ajuns și o ambulanță. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru artist.

Trupa de muzică electronică Prodigy a fost înființată în 1990, în Marea Britanie, adoptând, de-a lungul timpului, mai multe genuri de muzică, de la rave, hardcore techno, industrial și breakbeat la începutul anilor 1990 – până la big beat și rock electronic cu elemente de punk vocal în ultima perioadă.

The Prodigy a evoluat inițial în scena rave underground la începutul anilor 1990, iar de atunci a obținut o popularitate globală și un renume mondial, câștigând și foarte multe premii. Anul trecut, prodigy a concertat îăn România în cadrul festivalului Untold.


Vezi și Actorul Alan O’Neill a fost găsit mort în casă. Avea doar 47 de ani

Citește și: