Vedeta din ”Love Actually” a participat la un cocteil dat de casa Chanel, unde a venit îmbrăcată într-o rochie lungă și vaporoasă, crem, prin care i se ghicea burtica de gravidă.

Căsătorită în 2013 cu muzicianul James Righton, în vârstă de 35 de ani, actrița are deja o fetiță, Edie, care a venit pe lume 2 ani mai târziu.

 

View this post on Instagram

 

Very exciting news!! Keira and her husband, James Righton, are expecting their second child!! ? Congratulations!! I’m so happy for both of you! ❤️ → ? // Keira attends the CHANEL J12 cocktail on May 02, 2019 in Paris, France. #keiraknightley

A post shared by Keira Knightley ? FAN PAGE (@keiracknightleys) on

Despre experiența de a aduce pe lume un copil, Keira declara, în urmă cu ceva vreme, că nu e simplu deloc. Sarcina și nașterea au fost pentru ea adevărate provocări, ”al naibii de dificile”, asta, în condițiile în care se consideră o privilegiată, având acces la un sistem de sănătate bun și neducând lipsă de nimic.

”Nu cred că li se oferă destul credit femeilor pentru maratonul fizic și emoțional prin care trec atunci când devin mame”, declara ea.

 

View this post on Instagram

 

SHE’S GLOWING ✨❤️? → ? // Keira attends the CHANEL J12 cocktail on May 02, 2019 in Paris, France. #keiraknightley

A post shared by Keira Knightley ? FAN PAGE (@keiracknightleys) on

Actrița nu a făcut declarații, așa că nu se știe nici când va naște și nici ce sex va avea bebelușul.

Vezi și Cât curaj! Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară! Ce nume neobișnuit va purta copilul

Citește și: