Soțul său o adoră și asta îi dă încredere în propria persoană lui Keely Shaye Smith. Zilele trecute, aceasta a fost surprinsă de paparazzi în parcarea unui magazin din Malibu, după ce își finalizase cumpărăturile într-o ținută în care se vedea că se simte foarte bine.

Cu o rochie albă, vaporoasă, cu imprimeu floral, în A, mult deasupra genunchiului, cu o pereche de balerini argintii purtați pe piciorul gol și o poșetă mică, Keely pare să aibe mai degrabă atitudinea unei adolescente decât a unei femei aproape de 60 de ani.

*EXCLUSIVE* Pierce Brosnan’s wife Keely Shaye stocks up on fresh flowers!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

O iubire ca-n filme

Keely Shaye Smith și Pierce Brosnan formează un cuplu de 27 de ani și sunt căsătoriți de 20. Keely este jurnalistă, scriitoare și gazdă de show-uri TV și l-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei.

Ea este cea de-a doua soție a lui Brosnan. Prima nevastă, dar și una dintre ficele avute cu aceasta au fost răpuse de cancer ovarian.

Așa că Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, neștiind dacă va mai putea să iubească vreodată. De atunci însă, călătoria celor doi durează, Pierce și Keely formând unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.

„Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uita la mine, mă înmoi de fiecare dată”, a mărturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Dovadă că iubirea lor este atât de puternică și că actorul nu este un om artificial pentru care contează doar aspectul, acesta i-a rămas fidel soției sale și după atâția ani chiar dacă Keely și-a pierdut formele din tinerețe, după nașterea celor doi băieți ai lor, și nu se mai încadreaza în tiparele 90-60-90.

Pierce își iubește soția la nebunie. Cei doi sunt surprinși adesea, în ipostaze extrem de drăgăstoase, în timp ce se plimbă cu bicicletele ținându-se de mână, se sărută în public și nu se pierd niciodată din priviri.

Citește și: Prințesa Charlene, prima reacție după ce soțul ei a dezvăluit că se află internată ”într-o locație secretă”. Ce mesaj a transmis

xCeline Dion a ajuns la 40 de kilograme. Boala de care suferă