Keed are și opinii foarte clare și a mărturisit că, din punctul lui de vedere, Cătălin Amaradei este singurul finalist care chiar își merita locul.

Ce părere are Keed, de fapt, despre Narcisa Birjaru și Elena Matei

Odată cu desemnarea celor trei concurenți care au intrat în marea finală de la Chefi la cuțite, Elena Matei, Cătălin Amaradei și Narcisa Birjaru, părerile au fost împărțite, iar fiecare concurent a dorit să își spună punctul de vedere despre cei trei finaliști.

Concurentul lui Florin Dumitrescu a răbufnit pe Internet și a dat cărțile pe față despre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite. Keed a subliniat faptul că doar Cătălin Amaradei își merita locul în marea finală, în niciun caz Elena Matei sau Narcisa Birjaru.

A câștigat Chefi la cuțite și premiul de 30.000 de euro. Ce vrea să facă cu banii Narcisa Birjaru

Keed, enervat la culme de problema rasismului în România

Keed a adus în discuție și subiectul rasismului, susținând că, din comentariile internauților, cel mai mult l-a uimit faptul că încă se fac remarci despre etnie, în condițiile în care rromii și românii au trăit, au crescut, s-au dezvoltat împreună în mai multe locuri din țară.

Artistul a mărturisit că nu se lasă influențat nici de părerile celor trei chefi, nici de juriu, nici de internauți, ci pur și simplu a simțit nevoia să facă lumină cu privire la faptul că Narcisa Birjaru se numără printre finaliști.

Reacția soțului Narcisei Birjaru, după ce aceasta a câștigat show-ul Chefi la cuțite: “Te iubesc, mândria mea”

”Nu mă influențează ce zic chefii. Nu mă influențează ce zice publicul, dar sunt mirat că încă există rasism la nivelul ăsta în 2021, în România, unde țiganii și românii au crescut împreună în multe locuri din țară. A nu se înțelege că prin această remarcă îi ofer susținere Narcisei. Nu mă influențează nimic din ce zice nimeni, pentru că sunt capabil să gândesc și singur și să înțeleg tot ce s-a întamplat în acest reality show”, a scris Keed pe Instagram.

Concurentul lui Florin Dumitrescu a mai specificat că Chefi la cuțite nu este întotdeauna despre abilitățile culinare, ci și despre noroc, despre amulete, așa cum a fost în cazul lui, despre gustul juraților sau de votul degustătorilor.

Vezi și Reacția dură a lui Ștefan Borleanu, imediat după anunțarea câștigătorului Chefi la cuțite. Preferatul publicului dă cărțile pe față!

Citește și:

Oana Zăvoranu și-a aniversat ziua de naștere. Ce mesaj minunat i-a transmis soțul ei tinerel! E îndrăgostit nebunește de ea!

Una dintre cele mai mari tenismene ale lumii a devenit pentru prima oară mamă! Imaginea adorabilă cu bebelușul