Keanu Reeves a alimentat zvonurile unui căsnicii încă de la finalul lui martie, când a fost văzut prin magazinele cu bijuterii din Los Angeles, uitându-se la inele cu diamante. Acum, o sursă din preajma actorului de 57 de ani a declarat, conform Jezebel, că el şi iubita lui s-au logodit, iar Sandra Bullock a fost cea care l-a convins pe Keanu să pună întrebarea.

“Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el şi-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuţie sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”, a declarat sursa.

Keanu şi iubita sa, care este artist vizual, au început deja să facă planurile pentru nuntă, care va fi, conform sursei, “relaxată şi se va organiza undeva în aer liber, cu un grup restrâns de prieteni şi familie. Evident, îşi vor scrie singuri jurămintele, iar totul va fi cu siguranţă foarte emoţionant”.

Keanu Reeves, viaţă marcată de tragedii

Keanu Reeves, care este cunoscut drept unul dintre cei mai modeşti actori de la Hollywood, bucurându-se de o enormă popularitate, a avut o viaţă marcată de evenimente tragice. În 1999, logodnica sa, Jennifer Syme, a adus pe lume o fetiţă, care însă a murit la naştere. La numai doi ani distanță, în 2001, Jennifer a murit şi ea, într-un accident de maşină.

Keanu şi Alexandra Grant sunt împreună de 4 ani

După moarte ei, Keanu nu a mai avut nicio relaţie, dar în 2011 a cunoscut-o pe Alexandra Grant (49 de ani), cu care a colaborat la cartea sa, “Ode to Happiness”. Cei doi s-au împrietenit, iar de acolo, au ajuns să aibă o relaţie amoroasă, care durează de patru ani deja.

“Keanu a trecut prin clipe groaznice, dar acum o are, în sfârşit, pe această femeie minunată, cu care îşi împarte viaţa. Alexandra e o sursă de fericire în viaţa sa şi toată lumea vede asta”, au declarat apropiaţi al actorului.

Vezi și Keanu Reeves, adevărul despre imaginea care i-a adus porecla de „Keanu cel trist”. A fost cea mai distribuită imagine cu el

Citește și:

El e artistul de la noi care bea zilnic 7 – 8 litri de apă. Așa a și dat jos 40 de kilograme!

Condiția pusă de regină înainte de vizita prințului Harry. Ce i-a cerut nepotului ei să facă?