Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, au bifat o apariție rară pe covorul roșu al unui eveniment, în Los Angeles. Este vorba despre The MOCA Gala (The Museum of Contemporary Art), care a avut loc pe 3 iunie. Keanu a uimit prin buna sa dispoziție, fiind văzut, după mulți ani, râzând cu poftă și fiind foarte jovial. Alexandra, care a purtat o rochie roșie, lungă, cu balerini, și-a accesorizat ținuta cu un zâmbet larg și cu o nonșalanță pe care puțini știu să o poarte. Le stă bine împreună dar, cel mai important este faptul că își fac planuri de căsătorie, ceea ce înseamnă că celebrul actor e gata să lase trecutul în urmă.

Keanu Reeves și iubita, apariție rară pe covorul roșu

Cuplul a ieșit la o gală dedicată artei, pentru că Alexandra Grant activează în domeniu, americanca fiind un apreciat arist vizual. Alexandra Grant a ilustrat două cărți pe care le-a scris Reeves: „Ode to Happiness” (2011) și „Shadows” (2016). De asemenea, au fondat împreună o editură, X Artists’ Books, în 2017.

The Museum of Contemporary Art MOCA Gala 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Alexandra Grant a albit prematur, la doar 20 de ani

Keanu și Alexandra s-au afișat pentru prima dată împreună în 2019, iar de atunci partenera actorului a fost ținta bârfelor în social media. Puțini știu că Alexandra a albit prematur, iar pâna la 35 de ani avea părul alb complet. Ea a explicat care este motivul pentru care refuză să îşi vopsească părul.

„Am albit prematur la vârsta de 20 de ani şi mi-am vopsit părul în toate culorile posibile până în momentul în care am realizat cât de toxică este vopseaua. La vârsta de 30 de ani mi-am lăsat părul să devină blond platinat. Iubesc şi sprijin faptul că fiecare femeie poate să decidă cum doreşte să arate. Dacă femeile decid să se îndepărteze de standardele de frumuseţe poate este momentul să vorbim despre acele standarde. Trimit iubire tuturor femeilor”, a fost mesajul scris de Alexandra pe pagina contului personal de Instagram. 

Într-un interviu acordat publicației British Vogue, Alexandra Grant a explicat de ce a decis să nu acorde prea multă atenţie standardelor de frumuseţe promovate în zilele noastre. „Cred foarte tare în puterea alegerii, puterea de a alege orice te face să te simţi bine în pielea ta. În acelaşi timp, cu toţii ar trebui să avem mai multe opţiuni despre ce înseamnă frumuseţea. Doar suntem miliarde pe acest pământ! Da, am 1, 85 metri înălțime și părul alb. Dacă mi-aș fi dorit să arăt precum Kim Kardashian, pai ar fi trebuit să-mi fac operație pentru a-mi scurta picioarele”, a declarat Alexandra.

Keanu Reeves și-a pierdut iubita și fiica la doar un an distanță

Actorul de orgine libaneză, care s-a născut în Beirut, a trecut printr-o durere greu de imaginat. Pe 24 decembrie 1999, în timp ce Keanu Reeves filma pentru „Matrix”, fiica actorului, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii copilului a făcut ca el și logodnica lui, Jennifer Syme, să se îndepărteze unul de altul și să decisă să se despartă.  Un an și jumătate mai târziu, ea a fost ucisă într-un accident de mașină. Jennifer a murit la doar 28 de ani, pe 2 aprilie 2001. 

Citește și: Keanu Reeves şi iubita lui s-au logodit! Ce amestec a avut Sandra Bullock

Citește și: Momentul favorit de la Oscar 2020: Keanu Reeves a venit cu mama sa! E limpede de unde a moștenit actorul frumusețea

Keanu Reeves a vorbit despre pierderea suferită, într-un interviu acordat în 2006 publicației Parade: „Această suferiță își schimbă forma, dar nu se termină niciodată. Oamenii cred că poți trece peste asta, dar se înșală. Când oamenii pe care îi iubești pleacă de lângă tine, rămâi singur”. Keanu Reeves a declarat că pierderea fiicei și a fostei iubite a constituit motivul pentru care nu și-a mai dorit niciodată o relație serioasă sau o familie.