După ce ani buni a purtat plete, iar chipul său nu putea fi confundat, starul din Matrix, Keanul Reeves a fost nevoit să se tundă periuță, pentru a reintra în rolul personajului Neo.

EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY**
Keanu Reeves reveals a army buzz haircut when he is brought to his hotel by girlfriend Alexandra Grant on Sunday in Berlin, Germany.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Numai că, chiar dacă arată bine pentru vârsta sa, 56 de ani, actorul e departe de imaginea pe care o afișa în anii 90. Părul nu mai e la fel de des, nici așa de negru, iar obrazul e mai obosit.

Actorul se află în această perioadă în Berlin, pentru a filma pentru continuarea Matrix, film care va apărea anul viitor. Acolo a și fost filmat, iar în mai multe instantanee alături îi este iubita lui, Alexandra Grant.

Cei doi au fost filmați inclusiv sărutându-se, în timp ce ea era în mașină, iar el lângă. Faptul că Alexandra l-a însoțit pe Keanu în Germani, la filmări, spune multe despre relația lor. Se pare că cei doi nu pot și nu vor să stea departe unul de altul.

Vezi și Toată lumea a criticat-o că pare mai în vârstă decât Keanu Reeves, dar ei nu-i pasă. Iubita actorului a explicat de ce refuză să-și vopsească părul

Citește și:

Cât a cheltuit Lora, blocată timp de cinci luni în Bali

Reacția lui Dan Negru, după declarațiile controversate făcute de Dan Bittman despre coronavirus!