Cu fiecare declarație pe care o face, mai mult smulsă de la el, pentru că nu e un om care să facă paradă cu vorbele sale și nici care să țină discursuri, Keanu Reeves, care a fost transformat recent inclusiv în personaj de joc video, devine și mai iubit.

Într-o emisiune recentă unde a fost invitat, Keanu, în vârstă de 54 de ani, a fost întrebat cum stă cu viața amoroasă. A admis că e ”singur”, că nu are pe nimeni în viață, momentan, cu care să se vadă construind o relație romantică, dar că speră că va apărea cineva, pentru că are multă iubire de dăruit persoanei potrivite.

”Sunt un tip singur. Nu am pe nimeni în viața mea. Dar dacă va apărea cineva, o voi respecta și iubi. Să sperăm că mi se va întâmpla asta”, a declarat el cu o candoare pe care fanii i-o cunosc.

Keanu Reeves și prima lui iubire

Actorul a povestit și despre prima sa iubire, din vremea când avea 17 ani. Iubita lui era mai mare ca el și a fost cea care i-a făcut cunoștință cu muzica de bună calitate, așa cum e Joy Division, a povestit el.

”Mergeam în mașină, beam un pic, făceam asta sau cealaltă, puneam boxele pe mașină, mergeam în parc și dansam”, a povestit Keanu despre experiențele sale de tânăr îndrăgostit.

Vezi și Winona Ryder și Keanu Reeves sunt căsătoriți? E surprinzător ce declară actrița

Citește și: