Asta până acum. Keanu Reeves a pășit, în weekend, pe covorul roșu, la o gală cinematografică, alături de Alexandra Grant, cu care colaborează de multă vreme pe plan profesional. Se pare, însă, că cei doi au dus relația la alt nivel, pentru că s-au lăsat fotografiați ținându-se de mână.

Alexandra si KeanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Au zâmbit asumat, declarându-și iubirea unul față de celălalt fără vorbe. Privirile lor lungi și drăgăstoase, unul către celălalt, au vorbit însă de la sine.

Nu se putea ca această apariție să nu se transforme într-un eveniment, mai cu seamă că Keanu nu a adus pe nimeni pe covorul roșu.

Cine este femeia de care s-a îndrăgostit

Dar cine este Alexandra, care nu seamănă deloc cu o vedetă? E mai tânără cu 9 ani decât Keanu Reeves (deși nu s-ar zice). Are 46 de ani, iar starul din Matrix 55.

Alexandra i-a fost alături lui Keanu când a publicat, în 2011, un volum de poezii. La următoarea carte lansată de actor, i-a asigurat ilustrația. Apoi, au fondat împreună o editură.

Alexandra este o femeie cu picioarele pe pământ, o femeie normală, în niciun caz o vedetă. Iar actorul a declarat în nenumărate rânduri că-și dorește alături o femeie ”normală”, care să-l iubească pe el și nu statutul său (pe care el, personal, nu dă doi bani, fapt ce reiese din întreg comportamentul său).

În trecut, Keanu Reeves a avut relații cu Jill Schoelen, Sandra Bullock, Amanda De Cadenet, Jennifer Syme, Claire Forlani și modelul China Chow. Mai toate l-au lăsat cu inima sfărâmată, dar cel mai mult a suferit când Jennifer Syme a născut un copil mort, în 1999, după care, la scurt timp, a murit pe loc într-un accident de mașină, la numai 28 de ani.

Vezi și Keanu Reeves este cel mai trist actor de la Hollywood. Viața nu a fost blândă deloc cu el, dar uimește în fiecare zi cu gesturile generoase și uimitoare pe care le face

Citește și: